Reacties voor: Belangrijke e-mailinformatie laten opvallen in Google Inbox

Google Inbox geeft je nu de mogelijkheid om details extra te laten opvallen, door speciale opmaaktaal te gebruiken. Werkt ook met Gmail.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Allemaal leuk en aardig maar ik heb ook andere email accounts dan die van Google. Ik wil een mail programma voor alles dus ook mijn zakelijke account wil ik op dezelfde plek.

  2. Ik voorzie dat IEDER bedrijf IEDERE email gaat voorzien van een dergelijke markering. Oftewel: je gaat pas weer opvallen als je deze notificatie NIET gebruikt over een tijdje!

    BTW: ik wacht nog steeds op een uitnodiging. Wel confirmatie ontvangen van Google maar echt haast maken ze niet…

  3. Origineel geplaatst door iNick
    Ik voorzie dat IEDER bedrijf IEDERE email gaat voorzien van een dergelijke markering. Oftewel: je gaat pas weer opvallen als je deze notificatie NIET gebruikt over een tijdje!
    BTW: ik wacht nog steeds op een uitnodiging. Wel confirmatie ontvangen van Google maar echt haast maken ze niet…

    Bij mij is het snel gegaan. Denk 2 of 3 dagen en kreeg invite.

  4. Zit nog steeds te wachten op een invite die ik niet snel zie binnen komen (wacht al dik een week) dus heb de app maar weer weggegooid..

  5. Op welke manier kan ik een uitnodiging krijgen? Is het bovendien toepasbaar wanneer klanten bijvoorbeeld Outlook gebruiken?

  6. Ik voorzie een grote populariteit van deze functie bij spammers, waardoor het binnen de korste keren weer wordt verwijderd.

  7. Ik heb mijn gmail account daar aan gekoppeld en het werkt echt goed! Ik ga het de komende uitproberen en kijken of ik er aan kan wennen.

    En de invite, die had ik met 3 dagen 🙂

  8. @LightPhoenix: Dat kan gewoon. Ik heb ook 4 mailadressen centraal op Google Inbox. Je moet ze even in gmail aan elkaar koppelen en dan kan je vanuit Inbox alles ontvangen, versturen en laten bundelen.

  9. @Jan: Bedankt voor je antwoord. Ook ik zat met dat probleem namelijk!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.