Reacties voor: Google Home (Mini) nu in Nederland te koop

De Google Home en Google Home Mini-speakers met de Nederlandse Google Assistent zijn vanaf vandaag online te bestellen. De nieuwe speakers liggen op 24 oktober in de winkel. Dat kondigt Google zelf aan, nadat eerder een interne memo was gelekt.
Lees het complete artikel → Google Home (Mini) nu in Nederland te koop
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Mooi eindelijk ook in Nederland. Je kan 2 talen tegelijk gebruiken. Hij luistert naar welke taal je spreekt en antwoord daarop. En hij werkt ook met radio-app Tunein.

  2. Is deze ook in België te gebruiken ? In het Vlaams bedoel ik dan? Want bv Siri in het Vlaams bestaat niet op de Apple watch en Apple tv. Dan moet je echt van land veranderen , van België naar Nederland . In de landinstellingen

  3. Jammer dat uitgerekend deGoogle Max in Nederland niet beschikbaar is, die wilde ik juist hebben. Wat ook ontzettend balen is dat ze de ‘voice’ van stem Jolanda van Kooten hebben gebruikt. Je hebt talloze goede Nederlandse voice-overs en uitgerekend deze irritante stem hoor je overal voorbijkomen.

    • @Roelof: Waar heb je de informatie van de stem vandaan? Ik wist niet wie het was en zou hier graag meer informatie over willen lezen.

  4. Top dat hij nu te kop is. 1 vraag: werkt het muziek bedienen/starten etc. ook met Sonos??? Weet iemand dat?

  5. @DennisU: omdat ik betrokken ben in de media en duidelijk stemmen/voice-overs herken. Op YouTube staan namelijk al video’s en duidelijk is dat het hier om deze dame gaat.

  6. Bizarre prijzen in Nederland. In Duitsland is de Google Home voor €69,- te koop bij Mediamarkt.

  7. @Igor Antypov: dat gaat nog wel werken maar het in nog even wachten op een update van Sonos.

  8. Sinds vandaag de app vernieuwd en spreekt mijn Google Home Nederlands
    Fijn!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.