Reacties voor: Google Drive voor iOS is nu een overstaptool voor Android

Google heeft van Google Drive een overstaptool voor Android gemaakt. Die maakt een backup van je agenda, adresboek en meer.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Mooi hoor, maar ze hebben het wel goed verstopt in de instellingen. Dank IC! Kost wel even tijd voor de ‘back-up’ als je duizenden foto’s hebt. Even rekening mee houden dus.

  2. 😂😂😂😂😂
    Overstappen naar Andriod!
    Briljant!
    Succes met de migratie.

  3. Origineel geplaatst door HB
    😂😂😂😂😂
    Overstappen naar Andriod!
    Briljant!
    Succes met de migratie.

    Stond op deze reactie te wachten….
    Hillarisch

  4. Ik ben nog nooit iemand tegengekomen die van iOS naar Android is overgestapt. Andersom wel. Ik ben zelf zes jaar geleden ook van Samsung naar Apple overgestapt en heb daar absoluut geen spijt van!

  5. @N.:

    Ik ken wel iemand hier op het werk van de iphone 6 na de galaxy s 7 edge, hij gebruikte de telefoon ook voor het werk(Mocht toen nog).
    Ik zit dus op de it afdeling en stuurde niet lang erna dat android niet meer mocht, voor als je email etc ook op de telefoon wil(Als je alleen belt is prima).

    En sowieso mocht een eigen toestel voor deze dingen niet meer, dus een paar weken met de 7 edge gelopen en toen moest die weer terug na ios haha(Iphone se kreeg die mooi werk toestelletje).
    Ik zelf ook sinds de release van de iphone 6 overgestapt na ios, aangezien ze toen eindelijk normaal scherm formaat hadden voor mij, en wil ook niet meer terug dan nog liever windows phone.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.