Reacties voor: Golden Shellback geeft iPhone een waterproof coating

Golden Shellback heeft een wonderbaarlijke coating ontwikkeld, die vrijwel onzichtbaar is en waarmee je je iPhone en andere apparaten kunt onderdompelen in water.

Reacties: 25 reacties

  1. als iPhoneclub het eens uittest en een review over wilt plaatsen?

  2. Strak!

  3. klinkt leuk ik wil der wel 1 voor mn iphone

  4. Kleine zeemermin? :S Halloooooooo das toch geen demo geven? :O Je moet laten zien wat mensen interessant vinden 😀 Zoals.. euh… P*r|\|0 😀

  5. ja nou ik laat elke dag wel vijf elektronische apparaten in het water vallen!! poeh wat een uitkomst
    maar nee het is wel een leuk idee, maar ik zou het niet nodig hebben 😛 maar wel heel creatief en origineel haha

  6. hmm net te laat, mijn iphone zat in een zak me tas, en daar zat ook aftershave in(wist ik niet) is die aftershave open gegaan, gelukkig doet hij het wel 100% nog, nergens last van, alleen wel het scherm geeft niet zo mooi weer als eerst.

  7. Heel leuk, maar hoe zit het met de headphone jack en de dock connectors?

  8. weird shit

  9. Zoals.. euh… P*r|\|0

    Ehm… ja, voor grootverbruikers van adult content is zo’n coating ook wel handig.

  10. Is die laag ook desinfecterend?
    Mijn iPhone valt regelmatig in het toilet en bij het naar boven halen blijven er vaak van die bruine randjes onder je nagels achter…

  11. @Bonthouse:
    Ben ik ook benieuwd naar… net als wat voor effect het heeft op de speakers en/of microfoon.

  12. ondertitels worden wel troebel…

  13. Of gewoon een geniale manier om mensen hun devices op te laten sturen;).

  14. ow wat geweldig zeg
    mijn Iphone kan nu zwemmen,weg met zijn zwemvest.
    weer zoiets waar je geen F aan heb

  15. kun je dan bellen tijdens het snorkelen? 😛

  16. In mijn vak werk ik dagelijks met water en vocht.
    Ik vindt het wel de moeite dit in de gaten te houden.
    Tot nu toe gaat het goed met mijn mobieltjes, maar het zou niet mijn eerste horloge etc. zijn die vocht schade oploopt. Daarnaast gebruikte ik voor mijn iPod video altijd een spatwaterdichte case om deze mee te nemen naar het strand, op vakantie of naar de sauna. Ook daarvoor lijkt dit me een super oplossing.

  17. Hmm beetje vreemd er zijn dingen die juist contact moeten maken als die open en bloot zijn worden die neem ik aan ook door die laag geisoleerd (anders werden die spontaan geactiveerd in het water).
    Hinting naar de moeilijke home knop.

  18. Sinds wanneer zit de Headphone Jaik aan de onderkant van een iPhone?

  19. Wat ik zo appart vind, is waar de stekker voor de koptelefoon verdwijnt.

  20. Sinds dat geen iPhone is maar een iPod touch, je weet wel, dat ding van Apple dat sterk lijkt op een iPhone maar enkel muziek kan afspelen….

    Iets met steen….

  21. nou vraag ik me af als je zonder die coating hem in het water gooit of hij het dan niet doet want ik heb mijn Nano wel eens in het water gegooit en daar was niks mee aan de hand toen ik hem eruit haalde!

  22. @Wickedrabbit: @Jasper:

    Er is een vloeibare chemische stof, die visueel op water lijkt, waarin een TV of een wat voor elektronisch apparaat gewoon werkt. Precies weet ik niet meer maar ik heb het in verleden wel eens gezien. (vind even niets zo snel op google)

    Een goede verzekering op je apparatuur lijkt mij gewoon het beste.
    Ik ben b.t.w. zelf twee maanden geleden omgeslagen tijdens het zeilen. PDA heeft hier een flinke tijd onder water gelegen. Dankzij de verzekering had ik binnen twee dagen een nieuwe.

  23. Wat mij opvalt aan het filmpje is bij het stukje wanneer hij alleen muziek afspeeld (een of andere CD) het lijkt alsof er iets vettigs op het water drijft. In de linker bovenhoek kun je het een beetje zien als hij inzoomt. Ik kan er niet helemaal een conclusie uit trekken, maar misschien dat kenners er wat mee kunnen. :p

  24. @Mateo:
    Dat is een niet geleidende olie waar je aan denkt… Daar worden ook leuke computercases mee gedaan: (zie 2e computer) http://www.techeblog.com/index.php/tech-gadget/feature-unconventional-methods-of-pc-cooling

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.