iPhone 3G PixelSkin van Speck nu verkrijgbaar

Speck heeft de PixelSkin klaar liggen voor verzending. De case werd een maand geleden aangekondigd en is bedoeld voor mensen die een wat dikkere, stootbestendige case zoeken.

Pixelskin iPhone 3GSpeck Products heeft aangekondigd dat de PixelSkin-case voor de iPhone 3G per direct verkrijgbaar is in Europa, Noord-Amerika en Australië. In juni werd de lichtgewicht rubber case al aangekondigd. Nu valt er over smaak lang te twisten, maar wij vinden dit toch wel één van de grappigste en vrolijkste cases voor mensen die wat meer bescherming zoeken. De case heeft dikkere stoothoeken en door het ruitjespatroon extra veel grip.

Een opstaande rand rondom het scherm voorkomt krassen als je je iPhone met het scherm naar beneden neerlegt. Je hebt toegang tot alle poorten en knoppen. Vorige keer schreven we over deze case al dat er een Groot Idee achter zit; niet zomaar een siliconenhoesje dus. Speck’s PixelSkin voor de iPhone 3G is verkrijgbaar in groen, geel, wit, paars, fuchsia en zwart. Ze zijn te koop voor $25 per stuk.

Via: Speck

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2008, 10:07
Categorie Accessoires
Onderwerpen 3G, hoesje, multitasking, speck

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.