Apple Pencil 1 met adapter

Reacties voor: Apple wilde een goedkope plastic iPad maken als antwoord op Chromebooks

Unapologetically plastic
De verbazing was groot toen Apple vorige week een absurd duur 'instapmodel' van de iPad aankondigde. Opvallend is dat Apple juist een goedkoper model van plastic wilde maken. Maar die plannen werden geschrapt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. zou goed zijn als HomeKit dashboard.

  2. Kansloos gedoe allemaal zeg, en dan nog als instapper 64 gb hanteren. Schaam je Apple😧

  3. “Goedkoop”

  4. Het prijsbeleid bij Apple is nu – zeg ik als bezitter van veel dure Apple spullen – helemaal koekoek.

    Hoe kunnen ze de prijs van de nieuw AppleTV flink omlaag brengen (-25%) met fors betere specs, en dan de nieuwe instap iPad fors (+40%) verhogen. De AppleTV heeft zelfs een A15 terwijl de nieuwe iPad maar een A14 heeft.

    Bij de AppleTV betaal je voor een Ethernetpoort en 64GB opslag €20 meer. Terwijl je bij de iPad €200 moet bijleggen voor de upgrade naar 256GB opslag. Een simpele rekensom geeft je dat je dan hooguit €60 zou moeten bijbetalen (als je de meerprijs van opslag van de AppleTV hanteert).

  5. Mijn iPad Air gen 4 van twee jaar terug heeft dezelfde specs als deze nieuwe 2022 iPad maar dan wel met 2e gen pencil en hij was ook nog eens goedkoper

    Stefan

  6. Origineel geplaatst door stefan
    Mijn iPad Air gen 4 van twee jaar terug heeft dezelfde specs als deze nieuwe 2022 iPad maar dan wel met 2e gen pencil en hij was ook nog eens goedkoper

    Goed punt! En Je Air heeft een mooier gelamineerd scherm.

  7. Origineel geplaatst door loyd
    Kansloos gedoe allemaal zeg, en dan nog als instapper 64 gb hanteren. Schaam je Apple😧

    Auw

  8. @Strebor: niet helemaal juist. Die iPad Air (4th gen) kostte bij release 659,-.

  9. @Strebor: Helemaal eens. Ik bezit ook redelijk wat spullen van het ‘hoger segment’ Apple producten. Maar de prijzen zijn nu echt helemaal knettergek.

    Inflatie en euro-dollar koersen lijken me echt maar een deel van het verhaal. Heb de indruk dat ze prijzen proberen te drukken of redelijk constant te houden in de VS door de rest van de wereld stuk meer te laten betalen.

  10. Ja soort iPad 5c . Het kan best heel mooi van kunststof, de 5c is mijn persoonlijke favoriet, eigenlijk de eerste iPhone se, dan nog met andere naam.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.