Reacties voor: Gmail krijgt pull-to-refresh en ondersteuning voor retina-scherm

Gmail heeft pull-to-refresh gekregen voor het vernieuwen van berichten en ondersteuning voor het retina-scherm op de iPhone 4. De veranderingen zijn te zien als je in je mobiele browser naar Gmail gaat.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Ik heb nog geen pull to refresh in mijn gmail hoor? Misschien dat ze het gedeeltelijk uitrollen ofzo?
    Sliden om een bericht in het archief te plaatsen: het werkt, maar nog een aantal kuren
    – Rode button wegsliden gaat te moeilijk
    – Niet bepaald mooi
    – Button komt er niet in ‘glijden’ maar verschijnt instant

    Wel leuk dat Google de mobiele gmail verbeterd!

  2. Ik had deze versie van gmail al heel lang via mijn browser. Die effecten zijn wel nieuw, maar ik had al heel lang pull down to refresh en hoe het er voorderest uitziet is bij mij ook niet veranderd

  3. Waarom zou je zo’n app willen ??
    ik heb een exchange verbinding opgezet met mijn google account waardoor mijn email,contacten en agenda automatisch gesyncd worden.
    Email komt direct binnen op mijn iphone/ipad/mac zonder te refreshen. (push email)
    Iedereen met een google account kan dat, gewoon even googlen naar “google exchange”

  4. Dit was toch al heel lang?? Ik heb deze interface met pull down to refresh al vrij lang bij zowel mijn Gmail als Google Apps account… Ik zou juist graag zien dat ze multiple accounts toevoegen in de mobiele versie (net zoals op de desktop) zodat je makkelijker kunt schakelen tussen je Google accounts in je Safari…

  5. Eerst je cookies en cache van Safari leegmaken (via Instellingen – Safari), daarna zie je pas de nieuwe icoontjes…

  6. @Edward:
    O he, dat ziet er opeens goed uit 😀 alles werkt goed nu iig

  7. Is deze app praktischer dan het binnenhalen van mails via de mailclient van de iPhone? Heeft iemand dit vergeleken?

  8. Wat is het voordeel van deze losse webpagina t.o.v. het volledig geïntegreerde GMail Exchange systeem met push etc?

  9. Mooi, dit had de mobiele website van Twitter sinds de nieuwe versie ook al.
    En bij die iphone app (Twitter/Tweetie) is het pull down to refresh begonnen.
    Overigens vind ik het mooi om te zien dat webapps steeds meer als native apps aanvoelen. http://m.soundcloud.com is ook zo’n mooi voorbeeld…

  10. Origineel geplaatst door wim
    Waarom zou je zo’n app willen ??ik heb een exchange verbinding opgezet met mijn google account waardoor mijn email,contacten en agenda automatisch gesyncd worden.Email komt direct binnen op mijn iphone/ipad/mac zonder te refreshen. (push email)Iedereen met een google account kan dat, gewoon even googlen naar “google exchange”

    Omdat je misschien (zoals ik) een aantal gmail accounts hebt die je alleen maar gebruikt om in te vullen op allerlei sites en zo de hoeveelheid spam in je ‘echte’ mailbox te minimaliseren? Die accounts hoef ik echt niet continu te zien in mijn iPhone mail app hoor… Ik heb al twee zakelijke en 1 prive account die daarin binnenkomen. De ‘rommel’ accounts lees ik lekker op gmail.com.

  11. @Gonny van der Zwaag: De icoontjes zijn inderdaad scherper, dat was nog niet! Sorry! Maar het pull down to refresh wel… Google doet wel vaker van die gefaseerde introducties, misschien dat dat het is geweest. De personen-widget in m’n Google Apps heb ik bij voorbeeld pas sinds deze week, terwijl m’n Gmail dat veel eerder had… Het ziet er in ieder geval netjes uit!

  12. @Willem – Toch is het volgens Google zelf nieuw. Die retina-ondersteuning was er in ieder geval nog niet, want ik ergerde me eerder van de week nog aan de korreligheid van de icons.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.