Griffin IntelliCase voor iPad 2 is slimmer dan de Smart Cover

Griffin heeft met de IntelliCase een hoes gemaakt die eruit ziet als de Smart Cover van Apple, maar dan met een achterkant die ervoor zorgt dat je iPad minder krassen oploopt. Er zit ook een vouwmechanisme bij, zoals de Smart Cover.

griffin-ipad-intellipadGriffin heeft de laatste tijd een paar leuke accessoires voor iOS uitgebracht. Bijvoorbeeld de Stompbox voor het aansluiten van je gitaar. En vlak daarna de Griffin Beacon, een universele afstandsbediening die er beter uitziet dan de meeste soortgenoten op de markt. Nu hebben ze iets voor de iPad: de IntelliCase. Hij is bedoeld voor de iPad 2 en is het ‘slimmere’ broertje van de Smart Cover. Griffin heeft er namelijk ook aan gedacht de achterkant van de iPad te bedekken. De functionaliteit is verder vergelijkbaar met de Smart Cover.

Je kunt de voorklep oprollen en de iPad rechtop zetten in de case. Onder een kleine hoek leggen om comfortabel te kunnen typen, kan ook. Maar Griffin heeft wel een iets andere oplossing gekozen dan die van Apple. Je kunt de voorkant namelijk achter een lipje steken, die op de achterkant van de case is aangebracht. Als materiaal is polycarbonaat (achterkant) en flexibele TPU (voorkant) gebruikt. De hoes kost 59,99 dollar exclusief verzendkosten en is verkrijgbaar via Griffin en diverse wederverkopers.

griffin-ipad-intellipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 augustus 2011, 23:31
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.