Reacties voor: Gmail-app voor iOS aangepast voor iPhone 6 (Plus)

De Gmail-app is bijgewerkt voor het grotere scherm van de iPhone 6 (Plus). Geen uitgerekte letters en onscherpe icoontjes meer!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Versienummer is de wiskundige constante π

  2. Nu jullie app nog aub: – (

  3. Origineel geplaatst door philip
    Nu jullie app nog aub: – (

    Inderdaad, wordt eens tijd!

  4. Niet om bot te doen, maar jullie app ziet er overdreven groot uit op mijn iPhone 6 met het 5,5 inch scherm. Wanneer wordt deze geüpdatet?

  5. Origineel geplaatst door Ismail
    Niet om bot te doen, maar jullie app ziet er overdreven groot uit op mijn iPhone 6 met het 5,5 inch scherm. Wanneer wordt deze geüpdatet?

    Ik heb iCulture vorige week een tweet gestuurd. Hun antwoord was “Niet dit jaar. #budget”

  6. Als ik me niet vegis, stond dat in het artikel van de grote site update? Dat het meeste budget is gegaan naar het ontwikkelen van de nieuwe site + hosting?

  7. Is prima te lezen zo. Die kleine klote letters is ook niets.

  8. Hmm, dat versienummer lijkt op Pi. Er zit alleen een afrondingsfoutje in lijkt het. Als je Pi afrondt op 7 decimalen moet het laatste cijfer een 7 zijn… 🙂

  9. Origineel geplaatst door Timosha
    Versienummer is de wiskundige constante π

    Haha inderdaad, viel me ook al op :D.

  10. de app crasht op mijn iPhone 6. Komt dit meer voor??

  11. Jammer dat ik nog steeds niet kan dubbeltappen om op een kolom in te zoomen. Veel nieuwsbrieven en mailing lijst mailtjes zijn in feite een complete webpagina. En die moet ik in GMail dus steeds met twee vingers inzoomen om fatsoenlijk te kunnen lezen. De native mail App, Safari en talloze andere apps ondersteunen dit wél. Waarom gmail niet?

  12. iCulture is responsive design, persoonlijk vind ik heel strak uitzien in Safari browser op mijn iPhone 6.

  13. Wat is de reden dat mensen deze Gmail-app gebruiken eigenlijk?

  14. Origineel geplaatst door JP
    Hmm, dat versienummer lijkt op Pi. Er zit alleen een afrondingsfoutje in lijkt het. Als je Pi afrondt op 7 decimalen moet het laatste cijfer een 7 zijn…

    Idd, volgende cijfer is een 5 dus afronden naar boven.
    3.1415927 dus

  15. @Sezgin: Nou.. Sinds Gmail dingen heeft veranderd in zijn POP en IMAP gebeuren, laat het Apple’s mail-app niet meer toe om mailtjes te pushen. Je moet ze dus fetchen. De Gmail-app kan wel pushen, omdat het in directe verbinding staat met zijn eigen servers. Oftewel, je krijgt de mailtjes dan direct binnen.

    Zoiets was het dacht ik 😉 Ik ga in ieder geval weer terug naar deze app, want de o zo grote veranderingen die Apple ging aanbrengen in hun eigen Mail-app vallen met o zo groots tegen..

  16. Origineel geplaatst door Bomans

    Origineel geplaatst door JP
    Hmm, dat versienummer lijkt op Pi. Er zit alleen een afrondingsfoutje in lijkt het. Als je Pi afrondt op 7 decimalen moet het laatste cijfer een 7 zijn…

    Idd, volgende cijfer is een 5 dus afronden naar boven.
    3.1415927 dus

    De gmail app gebruikt al langer Pi voor het versie nummer. er komt steeds een decimaal bij. En altijd naar beneden afgerond omdat anders het versie nummer niet meer omhoog kan op basis van Pi 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.