GoPro Livestreaming

Livestream via GoPro Hero-camera’s dankzij vernieuwde app

De Livestream-app voor iOS ondersteunt nu ook GoPro-camera's. Je kunt dus live extreme sportevenementen streamen vanaf je iPhone.

GoPro LivestreamingDe Livestream-app voor iOS ondersteunt na een update ook GoPro Hero-camera’s. Je kunt dus één van deze compacte camera’s inzetten als je live vanaf je iPhone ergens verslag van doet. Een kleine toevoeging die flink wat leuke gevolgen kan hebben: deze zelfde GoPro-camera’s zijn op creatieve wijze te gebruiken.

De GoPro Hero is een compacte maar stevige camera, die vaak wordt gebruikt om extreme sporten te filmen. Surfers bevestigen de GoPro bijvoorbeeld op hun plank, terwijl parachutespringers hem aan hun helm hangen. Dat kan voor sensationele beelden zorgen.

De Livestream-app kan op zijn beurt live video’s vanaf je iPhone uitzenden. Daarvoor wordt de camera van je iPhone gebruikt, maar met de update kan er ook een GoPro Hero worden gekoppeld. Hierdoor kun je bijvoorbeeld een snowboardtocht livestreamen, zodat je vrienden en familie thuis kunnen meekijken.

De app-update brengt ook een kleinere, praktischere aanpassing met zich mee: je kunt het scherm tijdens een livestream vergrendelen, zodat je niet per ongeluk op knoppen drukt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 oktober 2014, 19:30
Categorie Apps
Onderwerpen gopro, livestream

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.