Reacties voor: ‘Getalenteerde groep werkt aan jailbreak voor Apple TV 3’

Een groep hackers zou op het moment wel bezig zijn met een jailbreak voor de derde generatie Apple TV. Dit bevestigt de bekende jailbreakontwikkelaar FireCore. Vorige week zei @pod2g nog dat er naar zijn weten geen jailbreak in ontwikkeling was.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 26 reacties

  1. Dit is wel een stukje nieuws wat me blij maakt!! Nu maar, weer, afwachten……

  2. Doet doet me goed, eindelijk een goed begin van de dag! Ik kan neit wachten tot het zover is!

    SUcces!

  3. Ik help het ze keihard hopen.
    Nu ben ik nog aangewezen op iHandbreak en ga mkv2mp4 ook nog proberen. Beetje omslachtig allemaal!

  4. als het maar lukt… ik heb wel geduld…

  5. @Buurtje: mkv2mp4 is een aanrader, een stuk sneller dan handbreak omdat de film niet volledig opnieuw ge-encodeerd hoeft te worden.

    OT:
    Dat is goed nieuws ! Ik had de hoop al een beetje opgegeven na het laatste bericht van pod2g.

  6. Als het ding maar muziek streamt van mijn netwerkschijf, video geen interesse in.

  7. @Wouter: thnx, ga mkv2mp4 snel een keer proberen.

  8. Wowww fingers crossed hierooo!!! en hopen hopen hopen en nog meer hopen!

  9. Duimen maar…

    iVI werkt heel goed!

  10. Heb geen JB nodig; IVI werkt toch top? Ik houd ‘m lekker origineel.

  11. @Rogier: Niet als je rechtstreeks bestanden vanaf b.v. een NAS wil streamen.

  12. Lijkt me meer een praatje om iedereen warm te houden. Alleen iemand die zelf niet jailbreakt (firecore) doet een vage uitspraak die voornamelijk interessant is voor zichzelf, namelijk iedereen warm houden voor als het mogelijk toch een keer gebeurt en firecore bakken met geld kan verdienen. Heb in ieder geval spijt als haren op mijn hoofd dat ik het bericht van firecore “coming soon for atv3” aan het begin van het jaar te serieus genomen heb en geen atv2 gekocht heb.

  13. Eindelijk, hier wordt ik vrolijk van πŸ˜€

  14. Gezien de prijzen op Marktplaats overweeg ik toch om mijn ATV2 te verkopen….wat een gekte.

    iVi werkt voor mij echt super. En nu alles is geconverteerd heb ik geen 3rd party apps nodig op mijn iPad. Alles loopt via iTunes.

  15. Dat iVi ziet er best interessant uit! Zorgt het er ook voor dat je tv-shows in de atv3 onder tv-shows komen? Nu staat daar alleen maar te kopen content.

  16. rare vraag maar wat is ivi

  17. Ben ik blij met mijn AppleTv 2 i.c.m. een WD Mybook Live (NAS) die dienst doet als mySQL-server met daarop alle content op mijn HDD. I.c.m. XBMC op de laptop, iMac, iPad en de AppleTV is film kijken een genot. Je begint met het kijken op de TV en kunt zo weer verder kijken op de iPad. Briljant werkt dat gewoon, dus zonder jailbreak is de ATV3 zeker GEEN alternatief voor de ATV2.

  18. @Joost: Dat doet het. Je kunt het terugvinden onder Computers->tv series. Je moet er dus wel voor zorgen dat op je Atv en iTunes op PC/Mac Homesharing aan staat. Het zoekt zelf alle metadata. Je krijgt per afleverign ook een korte inhoudsopgave. Het enige dat ik altijd even doe is de ‘artwork’ vervangen naar een plaatje met iTunes formaat. Die kun je voor veel tv series hier vinden: http://getvideoartwork.com/

    @Played: iVi is een programma voor de Mac waarmee je films en tv series kunt omzetten naar een format dat Apple hanteert op de Apple TV en iPad (mp4). Na conversie stuurt iVi de film direct naar iTunes. Je kunt zelfs instellen dat iVi periodiek een bepaalde folder bekijkt of er nieuwe bestanden zijn bijgekomen. Alles gaat dus automatisch (verkrijgbaar in de MAS)

  19. Zogauw deze beschikbaar is koop ik een Apple TV ! πŸ˜€

  20. Straks heb ik dus een reden om een atv 3 te kopen ipv. een overpriced atv2 πŸ˜›

  21. Juist dat is nieuws waar ik op zat te wachten had net een Apple tv gekocht

  22. iVI is een commercieel software programma dat videobestanden opnieuw comprimeert. Het kan ook gratis.
    De beste manier om je gedownloadde films op je Apple TV 3 te krijgen is éérst kijken of Subler ze lust (die kan bestanden omzetten zonder het langzame hercoderen), zo niet de bestanden omzetten met Handbrake. Bij de laatste versie van Handbrake zit een kant en klaar instellingenprofiel voor de Apple TV 3.

    En er is ook nog de optie om Air Video + Air Video Server te gebruiken, die regelt het hele encoderen voor je zonder dat je er omkijken naar hebt. Hiermee kun je vanaf je iPad of iPhone je hele videoarchief op je Mac bedienen en laten spelen op je Apple TV, maar ik vind persoonlijk de Live Stream encoding kwaliteit niet fantastisch, en als je dat dan niet gebruikt kun je die hele app ook wel missen.

    p.s. wat dit nieuwsbericht betreft; het is natuurlijk niet helemaal ongekleurde nieuwsgeving. Firecore heeft er natuurlijk erg veel baat bij om alle afwachtende partijen aan het lijntje te houden. Het is maar de vraag in hoeverre er daadwerkelijk successen zijn geboekt. Uit het feit dat @pod2g van niets weet blijkt eigenlijk dat eerdere succesvolle jailbreakers op dit terrein niet in het clubje van Firecore zitten. Er is zoveel negatief nieuws geweest over deze verwachtte jailbreak, dat dit bericht mij niet direct enthousiaster maakt. Blijft jammer dat de grote Appel zelf de gebruiker niet hier en daar wat ruimte gunt.

  23. @Wouter: Thnx man! Heb nu net een paar films door de mangel gehaald en dat gaat in minuten, eerder dan dagdelen (bij iHandbrake) πŸ™‚

  24. Nou je kan xbmc ook gewoon op je ipad enof iphone zetten dat stream je door naar je atv 3 en klaar

  25. Xbmc op imac en streamen vanaf nas via airplay (mountain lion) op mijn atv3 werkt niet zonder schokkend beeld…. Erg jammer.
    Gehoopt dat een jb niet noodzakelijk zou zijn…..

  26. @Buurtje: hoe werkt dat programmaatje dan???

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.