Reacties voor: Geruchtenmachine AT&T op gang: iPhone en $99 netbook

Een anonieme tipgever bij AT&T heeft wat losgelaten over de nieuwe iPhone: half juni komt het nieuwe toestel en daarnaast ook een netbook die niet op Windows draait.

Reacties: 19 reacties

  1. Die Apple netbook wacht ik al heel lang op,ik hoop echt dat dat gerucht nu eens uitkomt.

  2. titel moest zijn:
    “Geruchtenmachine AT&T komt op gang: Netbook en een $99 iPhone”

    ik weet dat het niet zo is maar het zou wel leuker zijn

  3. Een Netbook van Apple vind ik ook interessant wanneer hij in dezelfde prijsklasse valt als de gemiddelde netbook van dit moment, dus +/- €400.

    Een nieuwe iPhone is toch niet voor mij besteed want ik heb mijn 2G net 3 maanden geleden ingewisseld voor een 3G, firmware versie 3.0 maakt de 3G ook een perfecte telefoon en voor een beetje sneller opstarten en video’s maken ga ik geen nieuwe iPhone aanschaffen 🙂

  4. Er staat: “… gokt op een toestel met QWERTY

    Op een andere site las ik: “… bets on slide out QWERTY

    Enkele woordjes vergeten?
    Als dat er maar niet zit aan te komen 🙁

  5. Als hij een QWERTY uitschuifbaar toetsenbord heeft wacht ik wel 1 jaar op de iPhone 4.0

  6. @Martijn: Begrijp niet goed wat je iwl zeggen met ingewisseld? heb je een iphone 3G goedkoper gekregen als je je iphone 2G binnenleverde dan, anders give me the address 🙂

  7. Ik had eerst een 2G uit Amerika laten komen voor €280, en die heb ik na 3/4 jaar verkocht voor €300 en daar via “een gsmsite” een 3G incl vodafone abbo gekocht want ik wil geen t-mobile.

    Nu is het een beetje vroeg om deze weer te verkopen voor een nieuwe iPhone

  8. hmm klinkt interressant ik mag in juli een nieuwe telefoon uitzoeken… hopen dat hij dan al op de markt is (in NL) tot nu toe klinkt het goed!

  9. Apple is een engineeringbedrijf; als ze een “netbook” maken zal het eerder een “mini-macbook” en zeker niet in de huidige prijsklassen vallen. Ik denk eerder aan 700-1100€ dan. Waarschijnlijk is het niet trouwens, IMHO.

  10. google maar is op die nieuwe chip, maaaaaak me gek ! Dit is een heel krachtige chip die HD video aankan, flash ondersteund, SD ram ondersteund en nog veeeel meer…

    Daarnaast is wordt deze chip bestempeld als ultra low power !

  11. Dit jaar komt Apple met een zeer snelle iPhone; zo niet, eet ik mij 3G op !

    Die pxa168-chip is speciaal ontworpen voor de nieuwste generatie netnooks en multimedia apparaten. Deze chip kan zelfs videoconferencing aan !

    Apple wil niet achterlopen, dus een nieuwe en snellere iPhone zit er aan te komen !

  12. Origineel geplaatst door Pete
    Die Apple netbook wacht ik al heel lang op,ik hoop echt dat dat gerucht nu eens uitkomt.

    geruchten zijn vaak gebaseerd op wensen van de klant zelf. en dat kunnen dus ook wensen van anonieme zeer betrouwbare bronnen zijn 😉

    afwachten dus.

  13. Origineel geplaatst door atquest
    Apple is een engineeringbedrijf; als ze een “netbook” maken zal het eerder een “mini-macbook” en zeker niet in de huidige prijsklassen vallen. Ik denk eerder aan 700-1100€ dan. Waarschijnlijk is het niet trouwens, IMHO.

    Een van de topmannen (tim Cook) heeft tijdens een finatiele presentatie gezegd dat apple geen iphone nano zou introduceren en ook geen netbook. Niet in 2009 in iedergeval.

    Steve jobs heeft zelf gezegd dat ze de mogelijkheden aan het onderzoeken zijn maar dat zegt niks over dat het op de markt komt. die zelfde steve jobs heeft niet veel later daarna gezegd dat Apple onmogelijk een kwaliteits product kon neer zetten onder de 800 euro of 1000 dollar.

    misschien dat dit straks wel kan met een subscription dat je op die manier de prijs van het product verdoezelt in een abbonnement net als de iphone eigenlijk gewoon 500 a 600 kost.

    geruchten zijn geructen
    ik geloof er in ieder geval helemaal niks van tot het op de apple site staat.

  14. Origineel geplaatst door Surfer
    google maar is op die nieuwe chip, maaaaaak me gek ! Dit is een heel krachtige chip die HD video aankan, flash ondersteund, SD ram ondersteund en nog veeeel meer…Daarnaast is wordt deze chip bestempeld als ultra low power !

    dat die chip betstaat wil nog niet zeggen dat apple hem gaat gebruiken.

  15. Origineel geplaatst door Surfer
    Dit jaar komt Apple met een zeer snelle iPhone; zo niet, eet ik mij 3G op !Die pxa168-chip is speciaal ontworpen voor de nieuwste generatie netnooks en multimedia apparaten. Deze chip kan zelfs videoconferencing aan !Apple wil niet achterlopen, dus een nieuwe en snellere iPhone zit er aan te komen !

    Duhh…

    elk jaar komt apple met snellere versies van hun producten.

  16. Saus, bel jij Apple even dat ze die pxa168 erin stoppen. Lol. 🙂

  17. Ik kan me digitale video al bedienen via me iPhone met Dreamote en dat werkt perfect. Je hebt er dan wel een dreambox voor nodig.

  18. Voor de nieuwe macs waren de spanningen ook hoog en kijk eens wat ons dat opgeleved heeft. Echt niks shocking.

  19. Heb al heel veel berichten gezien, dat mensen benieuwd zijn naar die netbook.
    Maar de Macbook Air is toch al hun netbook, wat ze toen ook in de presentatie zeiden. Dat ze het toetsenbord en het scherm op redelijk normale grootte wilde laten, in tegenstelling tot ‘de andere netbooks/minilaptops’.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.