Geruchtenmachine AT&T op gang: iPhone en $99 netbook

Een anonieme tipgever bij AT&T heeft wat losgelaten over de nieuwe iPhone: half juni komt het nieuwe toestel en daarnaast ook een netbook die niet op Windows draait.

AT&T logoMedewerkers van AT&T hebben al vaker informatie uitgelekt. Zelfs topman Ralph de la Vega laat regelmatig iets los over nieuwe ontwikkelingen, net als zijn voorganger Stan Stigman, die in het openbaar met een iPhone zwaaide voordat het apparaat op de markt was. Toch komen deze keer de geruchten van een anonieme bron, die ergens hoog in de hiërarchie van AT&T zit. Hij/zij vertelde Boy Genius Report dat de nieuwe iPhone half juni aangekondigd zal worden, sneller is en voorzien is van een U-Verse iPhone-applicatie, waarmee je de digitale videorecorder thuis kunt bedienen.

Verder zou AT&T bezig zijn om samen met Apple een “unified product with an unparalleled experience across all their products and services”. Boy Genius gokt op een toestel met QWERTY, autofocus camera en video’s uitwisselen, 7,2 Mbps HSDPA en als klap op de vuurpijl een $99 3G netbook die niet op Windows zal draaien. Met die laatste opmerking kun je nog alle kanten op: een $99 Apple netbook met een extreem duur data-abonnement? Of eentje die op Linux draait?

Macrumors somde gisteren nog wat oude geruchten op, onder andere over de videocamera. Het enige nieuwe wat ze te melden hebben is een Marvell PXA168-chipset en dat is er eentje van 1GHz.

Via: The Boy Genius Report

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 maart 2009, 10:51
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.