Lenovo oPhone haalt inspiratie bij iPhone

De Lenovo oPhone krijgt een interface, die verdacht veel op de iPhone lijkt. De icoontjes en nummerpad en zelfs de bediening zijn vrijwel gelijk. Maar toch zijn er ook verschillen, zoals een cirkelvormige cursor.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Lenovo oPhoneLenovo werkt aan de oPhone, een mobiele telefoon met een Apple-achtig besturingssysteem. De eerste screenshots die nu op internet zijn te vinden, doen met hun vierkante iconen met afgeronde hoeken en een zwarte achtergrond wel erg aan de iPhone denken. Net als bij de iPhone beweeg je met je vinger over het scherm om tussen de pagina’s met iconen te bladeren. Toch heeft Lenovo ook iets nieuws bedacht: er is een extra tabblad waarop je je favoriete applicaties kunt zetten.


lenovo ophoneVoor het telefoonscherm heeft Lenovo voor grote knoppen gekozen, in een iets ander lettertype dan die van de iPhone. De oPhone heeft ook een cursor, in de vorm van een rond cirkeltje. Er is al een fansite voor deze nieuwe telefoon verschenen: I Love oPhone. De oPhone zelf lijkt meer op een groot uitgevallen versie van de HTC Touch Diamond en schijnt op Android te draaien.


oPhone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2009, 21:14
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.