Foto’s op de iPhone bijsnijden met Cropulator

Cropulator is een iPhone-applicatie waarmee je foto's kunt bijknippen op je iPhone. De applicatie kan ook de horizon corrigeren of de foto roteren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

CropulatorEr zijn nog niet zoveel mensen die weten dat er een erg goede website over foto-applicaties voor iPhone-bezitters bestaat. iPhoneography bespreekt en test dagelijks nieuwe applicaties. Zelfs zo’n gespecialiseerde site heeft er maar druk mee om alle nieuwe ontwikkelingen bij te houden. Vandaag bespreken ze Digital Film Tools: Cropulator. Met deze applicatie kun je foto’s bijknippen op de iPhone, zodat je bijvoorbeeld goed passende contactfoto’s kunt maken. Je kunt met vier witte blokjes aangeven hoe groot de uitsnede moet worden. Verder kun je met Cropulator ook roteren, de aspectratio vastzetten of de horizon corrigeren.


Na het bijsnijden sla je de foto op in de camerarol. Cropulator kost maar €0,79 en iPhoneology vindt de applicatie best z’n geld waard. Maar als het je erom gaat om alleen maar een gedeelte van de foto uit te snijden kun je dat ook gratis doen. We hebben daar ooit een tip over geschreven: Foto’s bijsnijden met screenshot-functie van iPhone. Je mist dan wel de handige andere functies van Cropulator.

Installeren: Cropulator (€0,79)
Via: iPhoneography

Informatie

Laatst bijgewerkt
24 maart 2009 om 10:25
Onderwerp
Categorie
Apps

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.