Reacties voor: Geruchten over iPhone firmware 1.1.3 duiken op

Sinds gisteravond zijn er geruchten over iPhone firmware 1.1.3, die onder andere voicememo en gebruik van de iPhone als harddisk zou bevatten. Aanstaande zaterdag zou de nieuwe firmware al beschikbaar moeten komen.
Lees het complete artikel → Geruchten over iPhone firmware 1.1.3 duiken op
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. laten we maar hopen…… als dit zo is, is het erg goed nieuws voor OOB 1.1.2 (als we de dev moet/mag geloven)

  2. dat lijkt me wel een handige funtie, kan ik weer met winamp mn muziek beheren! dat werkt echt 10x keer beter van itunes!

    maarja, dan moet dat OOK weer gekraakt worden haha! wachten geblazen weer!

  3. Hoeveel tijd zat er tussen de andere updates? 1.0.2 > 1.1.1 > 1.1.2 ?

    Verder, de eerder ontekte strings bevatten geen disc mode maar een manual beheer mode (welke je ook kan inschakelen op je ipod in itunes), discmode heeft de ipod ook, deze benader je door een toetsencombi (select+play o.i.d. voor 10 seconden ingedrukt houden)

  4. Extra’s zijn altijd mooi, maar die van harddiskmode betwijfel ik. Apple kennende doet zoiets niet.

    Alhoewel je weet het maar nooit…

  5. @Ihy

    Valt wel mee. Het is niet de nieuwe firmware 1.1.3 die we nodig hebben, maar een nieuwe bootloader. Een nieuwe firmware houdt niet in dat er ook een nieuwe bootloader komt. Ik begrijp zelfs dat de kans zeer klein is dat er een nieuwe bootloader bij de nieuwe firmware zal komen, omdat de bootloader zijn werk nog prima doet…

  6. ik heb altijd gedacht dat er een nieuwe firmware moet komen om die bootloader te kunnen flashen… dacht ergens te hebben gelezen… maar dat ziet er dan erg somber uit… gelukig is er nog turbosim. Jmmr dat het niet gratis is… mja….

  7. Hopelijk komt hier ook weer een gauw een hack voor!
    Niet-OTB 1.1.2 is ook gekraakt, dus dat zal ze bij deze firmware ook wel lukken.

  8. Ik help het je hopen….

  9. Zo, weekend voorbij en nog steeds geen nieuws wat de nieuwe 1.1.3 software betreft. En zo kunnen we dus ook weer wat langer wachten op de Simunlock van de 1.1.2 OTB… 🙁

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.