Reacties voor: Gerucht: prototypes 64GB iPhone 4 op grijze markt in Hong Kong

Op de grijze markt in Hong Kong zouden prototypes van de 64GB iPhone 4 zijn opgedoken. Ze zouden rechtstreeks afkomstig zijn van Apple en hebben geen productnummer.

Reacties: 38 reacties

  1. Jahoor… alsof ze dat ook doen met os 4.1!
    Alhoewel apple net voordat de iphone 4 uitkwam een 3GS met 8 gb lanceerde! Dus het zou kunnen.
    Maar nou moet ik wel zeggen dat het goed een photoshop kan zijn hoor! want ik zie ook geen schaduw enzo van de iphone. wat denken jullie??

  2. Is de uitdrukking niet dat je iets koopt op de zwarte markt ipv de grijze?

  3. Noem me simpel, maar wat moet je met 64GB geheugen in een telefoon? Gevalletje gewoon omdat het kan?

  4. Ik bedoel dus eigenlijk; zijn er mensen die het echt nodig hebben?

  5. Dat er geen 64GB versie was van de iPhone 4 was de belangrijkste reden om mijn iPhone 3GS te houden. Ik verwacht deze keer wel een 64GB versie van de iPhone 5.

  6. zou op zich kunnen (ben benieuwd hoe iTunes reageert als je wil synchroniseren).
    maar er is iets wat ik op het scherm van de iPhone 4 zie, wat normaal nooit op het Retina beeldscherm zit…….PIXELS!!!
    Al zou dit ook door de camera waarmee de foto genomen is kunnen komen…

  7. Of er mensen zijn die het zouden gebruiken, 64GB? Zeker. Mijn 32GB heeft altijd last van ruimtegebrek.

  8. Ik zou 64 gig ook wel prettig vinden aangezien ik nu op een maximum van 20 gb muziek zit ivm apps. Ik gebruik de iPhone namelijk als iPod, daarvoor lijkt me 64gb geen overbodige luxe.

  9. Leuk zo’n foto, maar kan ook gewoon fake zijn. Er is een cydia app waarmee je je geheugen enz kan faken

  10. Ik heb echt niet meer dan 32 nodig, maar mijn zus zegt dat ze een 120 gb ipod classic vol kan krijgen. Er zijn dus mensen die zoveel nodig hebben.

  11. Ik hoop dat ze de volgende iPhone wel met een 64GB schijf voorzien, ik wil gewoon altijd al mijn muziek bij me hebben (en geen selectie) + gewoon al de foto’s. We’ll see!

  12. Jazeker dat ik wel interesse had gehad in een iPhone 4 64GB. Heb nu een 4 met 32GB waar ik nog maar een paar GB van over heb.

    @Jamie: Waarom zou iTunes daar anders op reageren? Heb hier een iPad liggen met 64GB en de iPod Touch bestaat ook al enige tijd met 64GB. Heeft iTunes geen moeite mee.

  13. 1:Heel simple op die foto hoeft geen shaduw te zijn mischien tl verlichting

    2:de pixels als je goed kijkt zit er een anti fingerprint screenshield op.

    3:het zit in hongkong zit vlakbij shengzen:) foxcon paar uurtjes rijden.
    En hongkong heeft veel van dit soort *stuff* daar:) ga daar elk jaar op vakantie. fortresshill pc/geek/mobiel *stuff*

    4: laat er please een 64gb komen voor me muziek want ik vindt zelf 32gb op me Iphone 4 te weinig;) maak veel foto’s

  14. Origineel geplaatst door Stephan
    Ik hoop dat ze de volgende iPhone wel met een 64GB schijf voorzien, ik wil gewoon altijd al mijn muziek bij me hebben (en geen selectie) + gewoon al de foto’s. We’ll see!

    Lol dan is 64gb nog lang niet voldoende 😛

  15. je moet een ding wel snappen , 64 GB is nice , daar zijn we allemaal mee eens , meer is in z’n geval goed. MAAR hoe meer troep in je telefoon , films , spellen , muziek , programma’s , hoe meer we geheugen snelheid nodig hebben. DUS als ze bij iphone 5 zo iets gaan flikken , hoop ik wel dat je dan 528 mb + geheugen krijgt want anders maken ze weer zn domme fout net als antaine problemen ..

  16. Wat ik persoonlijk denk dat er gebeurt is, iemand heeft zitten klooien met de datapartitie zodat die nu 32GB groter zegt te zijn. Zolang je het maar niet gebruikt gaat dat vaak goed.

  17. Origineel geplaatst door iQiux
    je moet een ding wel snappen , 64 GB is nice , daar zijn we allemaal mee eens , meer is in z’n geval goed. MAAR hoe meer troep in je telefoon , films , spellen , muziek , programma’s , hoe meer we geheugen snelheid nodig hebben. DUS als ze bij iphone 5 zo iets gaan flikken , hoop ik wel dat je dan 528 mb + geheugen krijgt want anders maken ze weer zn domme fout net als antaine problemen ..

    De snelheid van het geheugen zal niet uitmaken. De hoeveelheid informatie die over een bepaalde tijd uitgelezen moet worden door de iPhone blijft gelijk. Echter, wanneer er geen duidelijke indexering plaatsvind bij het volpleuren van de iPhone zal het een traag gevalletje gaan worden.

    Overigens is niet alleen de bandbreedte van het geheugen, maar ook het type controller van belang. Als deze namelijk slim genoeg is om z’n bestanden op een coherente en intelligente manier weg te schrijven zou ik de 64 gig absoluut als een mogelijkheid zien voor de iPhone.

    Hoewel dit een mogelijkheid is zijn de kosten van dit proces ook iets dat je moet afwegen. Ik doel dan niet alleen op de fysieke kosten van een 512 Gb chip, maar ook de controller, accuduur die zou kunnen gaan lijden onder het verzwaarde rekenwerk bij indexering en ook de warmteproductie van zo’n chip. Hierbij moet rekening gehouden worden met het ontwerp. Ook moet de software hiervoor aangepast worden om zoveel geheugen aan te kunnen spreken. Dit brengt manuren met zich mee wat zich weer vertaalt in hogere kosten voor het ontwerp. Dit zou dus nog wel een taaie opgave kunnen zijn.

  18. “in de aanloop naar de lancering van de iPhone 4” was er toch nog geen iOS 4.1 ?!? Vaag verhaal

  19. 64gb iphone is echt nodig , zonder dat blijf ik met mijn iphone 3gs en 4 32gb

  20. Origineel geplaatst door Fr4nk
    “in de aanloop naar de lancering van de iPhone 4″ was er toch nog geen iOS 4.1 ?!? Vaag verhaal

    datvielmijdachtikookalop

  21. Origineel geplaatst door Nickdgraaf
    Is de uitdrukking niet dat je iets koopt op de zwarte markt ipv de grijze?

    Van een grijze markt is sprake wanneer een bedrijf zijn merkproducten afzet buiten zijn bekende distributiekanalen. In tegenstelling tot de zwarte markt is de grijze markt niet illegaal. Door zijn producten te verkopen buiten het geselecteerde distributiekanaal, benadeelt de fabrikant dus zijn eigen afnemerskanalen, bevuilt de markt en zijn deze praktijken dus niet netjes.
    Bedrijven doen het soms om cash-flow te genereren. In het geval van apple moet het bijna wel een ongelukje zijn ( of niet waar) want mij lijkt dat beleid van appel dit nooit zou toestaan. Genereren van cash-flow is ook al geen argument natuurlijk.

  22. @ARR: Jazeker! Het zou fijn zijn als ik mijn 40 gig aan muziek en films erop kan zetten… Zeker nu AirPlay de toekomst heeft… Denk hierbij aan draadloze subwoofers/boxen of via tv die je daarmee zo draadloos kan afspelen… Dus van mij mogen ze ‘m zelfs gerust tot 120 Gig gaan upgraden… Ik denk dat er genoeg gadget freaks zijn die er voor op springen staan…

  23. Lol, ik voel me simpel dat ik zat heb aan m’n 16GB. En dan zet ik er max 10GB op anders zie je dit gelijk terug in de performance.
    (persoonlijke ervaring)

  24. Om op gaming gebied te kunnen concureren met de Playstation phone zou apple minstens 640Mb ram in de iphone 5 moeten stoppen. Waarom zou apple iphones verkopen met 64Gb geheugen als ze blijk geven om het accent op Cloud te willen leggen met hun $5 miljard kostende datacenters. Steve Jobs heeft dit ook nog eens op subtiele wijze kenbaar gemaakt met de laatste update van
    het itunes icoontje. Het cd/dvd plaatje is bewust weggehaald. Als apple al onze multimedia content/data gaat beheren hebben ze levenslange klanten voor hun devices en services…..wie stapt er dan nog over van een iphone/ipad naar een concurrent!?

  25. Als Apple de iPhone 5 nou eens van 1 TB geheugen zou voorzien, dan heb je pas weer eens een revolutionaire opvolger van de 4!

    (en ja, 1 TB flashkaartjes bestaan al, alleen nog niet voor het grote publiek beschikbaar!)

  26. de 64GB wordt geintroduceerd in juni-juli voor de prijs van de huidige 32GB, de andere twee versies gaan 100 US minder kosten (799,699,599) en zal pas augustus beschikbaar zijn in NL
    ps. dit zijn US prijzen, in nederland moet je het gewoon in euro’s zien X 1.19 als indicatie winkelprijzen

    iphone 5 komt dit jaar zeker niet uit.

  27. Origineel geplaatst door JordyJahoor… alsof ze dat ook doen met os 4.1!
    Alhoewel apple net voordat de iphone 4 uitkwam een 3GS met 8 gb lanceerde! Dus het zou kunnen.
    Maar nou moet ik wel zeggen dat het goed een photoshop kan zijn hoor! want ik zie ook geen schaduw enzo van de iphone. wat denken jullie??

    … Waarom zouden ze een hele iPhone photoshoppen, als het alleen om het aantal getoonde gbs gaat.. Zou wat minder photoshop vereisen, eh?

  28. @onzin: 40 gig aan muziek en films? Ik heb aan dvd kwaliteit alleen al 100 gig, over de hd kwaliteit niet te spreken.. en dan heb ik nog weinig vergeleken met mijn meeste vrienden..

    Ze moeten gewoon iets maken dat de nieuwste niet gekeken films op je iphone gestouwd worden en alle gekeken er afgehaald worden. Nouja, t zit al in iTunes volgens mij maar ik krijg het niet goed werkend.. might be me..

  29. Origineel geplaatst door johnde 64GB wordt geintroduceerd in juni-juli voor de prijs van de huidige 32GB, de andere twee versies gaan 100 US minder kosten (799,699,599) en zal pas augustus beschikbaar zijn in NL
    ps. dit zijn US prijzen, in nederland moet je het gewoon in euro’s zien X 1.19 als indicatie winkelprijzeniphone 5 komt dit jaar zeker niet uit.

    oeh, en je lijkt er wel zó zeker van. Hij komt wek, deze zomer. Of het de iPhone 5 gaat heten zal nog even een raadsel zijn, maar er komt een nieuwe. En een 4GS zullen ze (gelukkig, zo corny) niet doen, maar een iPhone V or such /ik speculeer ook graag/

  30. Met een goed soldeeerstation kun je in principe ook de geheugenchips van een normale i4 upgraden, een paar jaar geleden waren er een paar russen die dat met een Asus P535 hadden gedaan.

    Geen idee of dat overigens werkt op de i4.

  31. Origineel geplaatst door Nickdgraaf
    Is de uitdrukking niet dat je iets koopt op de zwarte markt ipv de grijze?

    De grijze markt ook bekend als parallelle markt is de handel via distributiekanalen die hoewel ze legaal zijn tevens onofficieel, ongeautoriseerd of onbedoeld zijn door de fabrikant. Een zwarte markt is daarentegen de handel in goederen of diensten die illegaal zijn of verdeeld worden via illegale kanalen, enkele voorbeelden hiervan zijn: het verkopen van gestolen goederen, drugs of wapens.

  32. Origineel geplaatst door marcootjehhh
    Origineel geplaatst door StephanIk hoop dat ze de volgende iPhone wel met een 64GB schijf voorzien, ik wil gewoon altijd al mijn muziek bij me hebben (en geen selectie) + gewoon al de foto’s. We’ll see!Lol dan is 64gb nog lang niet voldoende

    Idd! ik heb een harde schijf van 1T in mijn vol met foto’s, ik vind mijn 16 prima!

  33. Mijn 32GB raakt ook een beetje vol. Ik had hem toen gehaald omdat de 16GB uitverkocht was.

  34. Origineel geplaatst door john
    de 64GB wordt geintroduceerd in juni-juli voor de prijs van de huidige 32GB, de andere twee versies gaan 100 US minder kosten (799,699,599) en zal pas augustus beschikbaar zijn in NL ps. dit zijn US prijzen, in nederland moet je het gewoon in euro’s zien X 1.19 als indicatie winkelprijzeniphone 5 komt dit jaar zeker niet uit.

    verklaar nader, waar haal je dat vandaan?ff interessant overkomen….denk jij echt dat Apple een jaar over slaat terwijl de concurrent massaal telefoons blijft produceren met new stuff? dan kunnen ze het wel vergeten met hun klanten in dit jaar.

  35. Niemand heeft zoveel opslagruimte nodig als de reden muziek is. Al je muziek op je iphone smijten is nutteloos, 90% wordt toch niet beluisterd.

  36. Ik wacht rustig af op de 1 TB externe harde schijf voor de iphone, heb ik altijd de hele appstore bij-de-hand….

  37. Lijkt me wel aannemelijk dat er prototypes bestaan van dit model. En ook wel verklaarbaar waarom deze niet echt waren uitgebracht.
    Apple moet immers ook wat speling hebben om toekomstige modellen telkens weer wat groter/beter/sneller te maken.

  38. Als er ooit een telefoon komt waarbij je de volle opslagruimte op 1 accu duur kunt afspelen snap ik het nut ervan… Anders.. Mja sommige mensen hun portemonnee is gewoon te groot 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.