Eerste koper iPad 2 gesignaleerd in Texas

De eerste koper van de iPad 2 heeft in Texas zijn tent opgezet. Omdat de iPad nog niet in pre-order te koop is, zit er niets anders op dan naar de winkel gaan.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ipad 2 wit hoesjesOver vier dagen begint in de VS de verkoop van de iPad 2. Zo’n nieuw product gaat bij Apple altijd gepaard met gekte. Sommige mensen zijn zodanig Apple-fanaat dat ze het ervoor over hebben om nachtenlang te kamperen, anderen doen het vooral voor de publiciteit die het oplevert. Ook voor de iPad 2 is inmiddels de eerste ‘wachtrij’ gesignaleerd, al bestaat deze voorlopig nog uit één persoon. Het gaat om Justin Wagoner, die zich met een tent voor de tijdelijke Apple Store in McKinney Avenue, Dallas (Texas) heeft verschanst.


Bij Justin is duidelijk sprake van iemand die de publiciteit zoekt, want hij heeft een website geopend waarop mensen kunnen aftellen: iJustinOfficial.com. De gekte is deels te begrijpen: Apple geeft kopers deze keer niet de mogelijkheid om de Apple vroegtijdig in pre-order te bestellen. De komende dagen zullen we daarom ongetwijfeld nog meer mensen hun tentje opzetten bij de Amerikaanse Apple Stores. Toch zal iemand die één of twee dagen vantevoren in de rij gaat staan, nog kans genoeg hebben om er eentje te kopen. In Nederland en veel andere Europese landen gaat de iPad 2 pas op 25 maart in de verkoop.

justin ipad 2 tent

Foto via: MacRumors

Reacties: 28 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.