Gerucht: prototypes 64GB iPhone 4 op grijze markt in Hong Kong

Op de grijze markt in Hong Kong zouden prototypes van de 64GB iPhone 4 zijn opgedoken. Ze zouden rechtstreeks afkomstig zijn van Apple en hebben geen productnummer.

iphone 4 toestelMet de iPhone 5 op komst is het onwaarschijnlijk dat Apple op korte termijn nog nieuwe uitvoeringen van de iPhone 4 gaat uitbrengen. Maar er zijn in de aanloop naar de lancering van de iPhone 4 natuurlijk wel prototypes gemaakt. De website M.I.C. Gadget beweert nu dat ze een serie prototypes hebben gesignaleerd met een capaciteit van 64GB. Deze zijn op de grijze markt in Hong Kong verschenen en het gaat volgens de aanbieders om engineering prototypes. De toestellen zijn niet officieel geproduceerd voor de verkoop. De modelnummers zijn namelijk niet volledig ingevuld en bevatten een aantal X’jes.

Mocht je in de buurt zijn: het toestel op de foto zou op Sin Tak worden aangeboden, de grootste grijze markt in Hong Kong. De 64GB iPhones zijn volgens de aanbieders rechtstreeks afkomstig van Apple en draaien op een verouderde firmwareversie, namelijk iOS 4.1 build 8B117. Zoals gezegd: weinig kans dat deze toestellen binnenkort in de winkel liggen, maar interessant om naar uit te kijken voor de iPhone 5: Apple heeft blijkbaar al nagedacht over een hogere capaciteit.

iphone 4 64gb

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 maart 2011, 21:04
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen hong kong, iPhone 4

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.