Reacties voor: Gerucht: Omnivision gaat camera’s voor iPad 2.0 maken

Omnivision gaat voor de iPad camera's leveren, zo beweert een investeringsmaatschappij. De iPad krijgt een 5 megapixel en een VGA-camera.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. Tijd om mijn iPad 1.0 klaar te maken voor verkoop lees ik al 🙂

  2. En gewoon het 10 inch scherm houden met eventueel hogere resolutie en ik ben happy.

  3. Dit soort berichten hebben pas zin als het niet zo zou zijn. Een nieuw model iPad zonder camera. Dat is nieuws.

  4. Zie je het al voor je? Met je grote iPad foto’s zitten te maken? De camera aan de buitenkant kunnen ze beter weglaten…

  5. Ik snap het gebruik van de camera voor FaceTime ook niet echt. Moet je de iPad dan met twee handen omhoog houden? Ik vind dat met de iPhone al vervelend…

  6. “De investeerders denken dat Apple in het eerste kwartaal van 2010 2,5 miljoen stuks van de volgende generatie iPad gaat bouwen” –> 2011 misschien?

  7. Camera aan de voorzijde voor o.a FaceTime lijkt me top, maar waarom 1 aan de achterkant? Wie gaat er nou foto’s maken met een iPad? Beetje onzinnig!
    Ik hoop btw op een retina display en dubbel geheugen! 😀

  8. Hmm ivm recessie mijn ipadje net moet verkopen. Denk dat ik weer moet starten met sparen hahah

  9. De iPad zelf wordt aan het eind van het kwartaal verwacht, net als de eerste generatie.

    Is het niet logischer als Apple met de iPad 2 zou komen rond Januari? Dat is de tijd waarin de keynote was. Zou denk ik dus logischer zijn als ze deze keer in Januari ermee komen omdat vorige keer het probleem de productie was, hebben ze nu denk ik geen last meer mee omdat het apparaat er al is.

  10. Mocht de camera de enigste upgrade zijn voor de iPad 2.
    Vind ik dat niet genoeg om over te stappen.

  11. Beter stoppen ze er een Cortex-A9 of Cortext-A15 Processor in, dan is er ook nog een reden om hem te kopen.

  12. Ik wacht af tot de 2e gen van de iPad, tot ik beslis om uberhaupt de iPad te kopen. Ik vind het een prachtig apparaat, alleen heb ik nog niet kunnen ontdekken waarvoor ik hem zou moeten gaan gebruiken, daar ik een iPhone 4, een laptop en een iMac bezit.

  13. Front facing camera’s…. zucht…
    Iedereen z’n eigen ding natuurlijk, maar das niks voor mij. Bovendien hou ik er niet zo van om de medemens te laten schrikken ;-). Audio vind ik voldoende.
    Men zei bij de iPad introductie -al tegen mij dat ik moest wachten op de camera versie. Ik heb er nu gelukkig 1 zonder camera.

    Maar wie weet stopt Apple er nog meer leuks in wat mij tot de aanschaf van de volgende generatie iPads doet overgaan. Voorlopig gebruik ik dat apparaat elke dag nog. De hoes begint zelfs al een beetje te slijten.

  14. De camera aan de buitenkant is erg handig voor scholieren/studenten bijvoorbeeld bij het maken van aantekeningen. Niks niet mee- of overschrijven, gewoon even een foto maken.

  15. Ook voor andere applicaties zoals barcode scanners etc is een camera aan de achterkant goed bruikbaar. Ook kan je op andere telefoons mooi de omgeving laten zien door te filmen met de gewone camera op de achterzijde, zelfs terwijl je beeldbelt. Ik zie nog wel eens iemand vanaf het balkon van zijn hotelsuitein een ver land een panorama opname schieten van de omgeving. Even anderen de ogen uitsteken is voor velen een goede reden vrees ik om die camera te gebruiken.

  16. Ik wil 2 camera’s aan de achterkant. Kun je 3D foto’s maken 🙂

  17. @baco daar zeg je wat! Daar zit echt iets in. Als ik mag gokken, gok ik dat je gelijk krijgt. Zou passen in de innovatie strategie. Enne met een ipad kun je denk ik makkelijker fot’s maken dan met een iPad. Twee handen, lekker stabiel.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.