Reacties voor: Gerucht: iPod-evenement op 7 september

Apple zou volgens een artikel in Bloomberg van plan zijn om al op 7 september een iPod-evenement te organiseren. Niet op 8 september.
Lees het complete artikel → Gerucht: iPod-evenement op 7 september
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 20 reacties

  1. Laten we ook hopen op een bevestiging van het gerucht rond de iMac touch op OSX en iOS!

    Ik hou wel van geruchten. 🙂

  2. Laat maar komen!

  3. Waarschijnlijk gaan ze alleen dingen omtrent entertainment aankondigen: nieuwe iPod nano en shuffle (wellicht met touch in meer of mindere mate), de nieuwe iPod touch, met natuurlijk FaceTime als grootste nieuwe functie. Verder de nieuwe iTV met nieuwe tarieven voor het huren van films, hopelijk ook de wereldwijde uitrol van dat verhuur, wellicht een glimp van iOS4 voor de iPad, maar dat lijkt me wel het hele verhaal. Oh ja, ook een bediening van de iTV met iPod touch, iPhone of iPad natuurlijk.

    OSX wordt doorgaans niet besproken op de iPod events en ik denk dat het te vroeg is om over een opvolger van de iPad of een verkleinde versie daarvan de praten. Ook een touch iMac is denk ik nog niet aan de orde, iig niet op zo’n event en ook nog niet zo snel na de iPad.

    Apple laat de klant geleidelijk kennis maken met touch; eerst met de multitouch trackpad op de MacBook, daarna met de iPhone en iPod touch, de verbreding van het aantal gestures op de MacBook trackpad, daarna de iPad en de Magic Trackpad voor de desktop. Een toekomstige stap zou best wel eens het vervagen van de lijn tussen de traditionele Mac en de iPad kunnen zijn, maar dat is nu nog gewoon te vroeg.

    Evengoed ben ik al weer ontzettend benieuwd.

  4. Zit vooral te wachten op de de firmware update van mijn iPad. Mis sommige onderdelen van mijn iPhone erg op de iPad (gegroepeerde mail en mappen bijvoorbeeld). Laat maar komen dus! Overweeg trouwens ook wel iTV..

  5. mappen op de ipad is echt een gemis, sinds ik de iphone op iOS4 heb draaien wil ik niet meer mijn scherm vol gedrukt hebben met apps.. games lekker in mapjes gezet 🙂 en apps die je niet zo vaak gebruikt in mappen, kan niet wachten tot deze functie ook voor mun iPad beschikbaar is

  6. De reacties zijn opgeschoond. Graag vanaf hier weer verder ontopic.

  7. Misschien eens een iPod zonder harddisk (alles in de iTunes cloud)

  8. Daarover gesproken; geen geruchten over iTunes cloud dus?

  9. @René: Strakke actie….

    Ik hoop ook wel op de update voor de Ipad want ook ik begin sommige zaken te missen die in IOS4 zitten.

    Ipod touch ook erg benieuwd naar voor de kinderen…

  10. Zullen ze ook zeggen over de iPhone 4 voor na 30 september?

  11. Dat gaatje is gewoon de lichtsensor om de helderheid van het beeld aan te passen

  12. Maar als de nieuwe ipod touch dan aangekondigd wordt, wanneer zal ie dan ongeveer te verkrijgen zijn in de winkels?

  13. Hoe komt de man met de donkerbruine stem aan de spullekes (behuizing) – weer het lek in de kroeg neem ik aan ?

  14. @Rupert Rupparella:
    Dat zou toch nooit werken? Dan kan je niet altijd naar je muziek luisteren op momenten waar je géén WiFi hebt.
    Er zijn genoeg plekken waar je dat niet hebt, dus dat zou vrij onpraktisch zijn. Ik denk eerlijk gezegd wel dat áls er iTunes-over-de-cloud komt dat er wel iPod Touch ondersteuning voor is, maar een iPod zonder opslag komt er zeker weten niet

  15. Origineel geplaatst door Shaquille
    Wat is er zo leuk aan facetime eerlijk gezegd?

    Dat vraag ik me ook nog steeds af. Ik vind die front face camera meer een design breuk dan een functionele toevoeging. Video bellen is 2002 techniek dat niemand meer interesseert.

    Ik ben wel erg benieuwd naar de specs van de nieuwe ipod touch. En zoals hierboven gezegd wordt het tijd dat de ipod classic van zijn harddisk afstapt.

  16. Ik hoop op een update van iLife en dan met name iChat zodat Facetime ondersteund wordt op elke Mac. Op een handige manier videochatten zonder dat ik mijn MacBook hoef mee te sjouwen lukt me wel wat, alleen ken ik verder niemand met een iPhone 4 🙂

    En hierboven, een ander voordeel van de front Cam is het make. Van foto’s van jezelf en 1 of 2 vrienden. Dat heb ik al best veel gebruikt.

  17. Wat dacht je van FaceTime op iTV? Dat je gewoon via je tv kan videobellen, met vrienden kan praten over wat zij op hebben staan en met een enkele druk op de knop ook meteen kan kijken wat zij kijken. Best veel mogelijkheden.

    Bovendien waren touchscreens ook een verloren techniek totdat Apple zich ermee begon te bemoeien. Vergeet niet dat FaceTime enkel op wifi werkt, ik denk dat dat expres is gedaan. Ze hebben ongetwijfeld grote plannen en ik heb er zo langzamerhand wel vertrouwen in.

  18. @joopieej:
    Ik denk dat je dat overschat, je kan ook gewoon bellen. Videobellen is veel te intensief. Twitteren of smsen is veel sneller en effectiever. Videobellen is niet voor niks nooit een succes geworden. Webcammen doet ook bijna niemand. Mensen hebben geen zin om de hele tijd bekeken te worden, al helemaal niet op een 40″ full HD tv.

  19. geen nieuws over ipod classic, zit op eentje te wachten eerlijk gezegd…

  20. 1 september staat op engadget 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.