Reacties voor: Gerucht: ‘iPad 3 vanaf 23 maart in Duitsland te koop’

De iPad 3 zal vanaf 23 maart in Duitsland te koop zijn. Vermoedelijk is dit ook de datum waarop de iPad in Nederland en België te koop zal zijn. Eerder werd gezegd dat de iPad 3 pas vanaf april internationaal zou worden uitgerold.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Geweldig eerst zien dan geloven…..!

  2. 23 maart. Beter kan niet voor mij.

  3. mmm 11 april jarig
    ipad 3 als cadeau misschien?:p

  4. Het gerucht is dat-ie in Duitsland de ‘DreiPad’ gaat heten… Word langzamerhand wel een beetje simpel van die ‘geruchten’ 🙂 maar dat hoort natuurlijk bij de hype rondom een naderende lancering. Ik hoop echt op het Retinascherm, want ik blijf het een groot verschil vinden als ik m’n 4S naast m’n ZweiPad leg.

  5. Ik heb nog een einpad en die bljft nog heel lang in gebruik. Heb het helemaal gehad met apple. Vorig jaar juli hd in macairbook kapot, in de macstore nieuwe hd laten plaatsen. Je raad het, januari hd alweer stuk. Ik terug naar de macstore. Garantie 90 dagen…. Geen enkele coulance of overleg. Jammer, dan had u maar een apple care plan moeten afsluiten. dus zolang apple het normaal lijkt te vinden dat hardware het max 3 maanden mag volhouden, kunnen ze van mij………………

  6. Origineel geplaatst door Annie
    een einpad en die bljft nog heel lang in gebruik. Heb het helemaal gehad met apple. Vorig jaar juli hd in macairbook kapot in de macstore nieuwe hd laten plaatsen. Je raad het, januari hd alweer stuk

    En dat terwijl er geen eens een HardeSchijf in een MacbookAir zit 😛

  7. @Annie:
    Iets vergelijkbaars gehad met het moederboard van mijn MacBook. Net buiten de garantie. In de winkel geen enkele coulance. Apple gebeld en wat doorgezeurd en de 2e echelon ondersteuning aan de telefoon gekregen. Direct allerlei excuses en ik kon met een speciaal VIP nummer of zoiets mijn MacBook gratis laten repareren:

  8. Smullen die geruchten 😛

  9. Maar als wij een volwaardige Apple Store hebben, is er geen enkel excuus dat NL later geleverd krijgt dan Duitsland. Wij gaan voortaan gewoon meelopen met Duitsland, Frankrijk en UK.

  10. Op welke planeet leef jij?

    Origineel geplaatst door DonstilOrigineel geplaatst door Annieeen einpad en die bljft nog heel lang in gebruik. Heb het helemaal gehad met apple. Vorig jaar juli hd in macairbook kapot in de macstore nieuwe hd laten plaatsen. Je raad het, januari hd alweer stukEn dat terwijl er geen eens een HardeSchijf in een MacbookAir zit

  11. @Annie:
    mijn MacBook pro van 1,5 jaar wilden ze ook niet gratis repareren. offerte van 650 euro voor het beeldscherm. een boze maill gestuurd. met daarin dat ik recht heb op een deugdelijk product (voor laptop moeten ze volgens de wet 3 jaar garantie geven). 10 minuten later een mail terug dat ie gratis gerepareerd werd :). standaarbrief kan je zo van internet downloaden.

  12. Wanneer komt de iPad 4?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.