Rokstand: verstelbare houder voor de iPhone

De Rokstand is een nieuwe iPhone-standaard gemaakt door Rokstand. Door de standaard te verstellen kun je de iPhone zowel in portret- als in landschapsmodus goed neerzetten. Hierbij kun je ook de hoek aanpassen.

RokstandDe Rokstand is een nieuwe iPhone-stand gemaakt door Rokform. Het aluminium gevaarte kan met zijn vier poten op verschillende manieren neergezet worden, waardoor je de iPhone zowel staand als liggend kunt positioneren. Daar moet je alleen wel wat voor over hebben: met een adviesprijs van 169 dollar is de Rokstand niet het goedkoopste iPhone-accessoire op de markt.

Je kunt de Rokstand op zes verschillende hoeken neerzetten, waardoor het scherm van je iPhone meer of minder gekanteld is. Hierdoor kan de standaard zowel handig zijn wanneer je iPhone vlak naast je staat, of wanneer je hem op ooghoogte wil positioneren.

Zet je de iPhone in portretmodus in de Rokstand, dan kun je de iPhone tegelijkertijd opladen. De houder heeft een speciale plek om jouw iPhone-lader op aan te sluiten.

De Rokstand is te bestellen op de website van Rokform voor 169 dollar. Nederlandse en Belgische kopers moeten daar ongeveer 40 dollar aan verzendkosten bovenop rekenen. De Rokstand is fors geprijsd, vooral als je hem vergelijkt met de Life-Phorm Pro. Deze misschien wel net zo multifunctionele iPhone-houder kost namelijk 60 dollar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 februari 2012, 22:23
Categorie Accessoires
Onderwerpen houder, standaard

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.