Reacties voor: Gerucht: iPad 2 een tussenmodel, iPad 3 later dit jaar

Volgens geruchten is de iPad die Apple volgende week woensdag naar verwachting zal aankondigen slechts een tussenmodel en niet de opvolger die iedereen verwacht.
Michel Lusthof -

Reacties: 25 reacties

  1. Pff, nog langer wachten. Wel jammer als de release snelheid zo hoog blijft, wanneer is dan het geschikte moment om er een achter te lopen zonder dat je bang bent dat je na enkele maanden een verouderde versie hebt.

  2. Hmm, ben benieuwd. Wil voor 2 familieleden een iPad kopen maar dat is dus lekker twijfelen op deze manier. 😉

  3. Iedereen moet toch wel een beetje simpel worden van al deze geruchten over, dan komt er iets morgen en dan overmorgen enz.
    Geloof mij Apple brengt gewoon ieder jaar op een App event hun nieuw apparatuur of software naar buiten. Dus een tussenmodel iPad. Tuurlijk joh prima. Maar je zult zien als er een nieuwe iPad komt, dan komt er pas in 2012 een nieuwe iPad 3 en soms slaan ze ook wel eens een jaar over.
    Stop hiermee, zeker voor de mensen die deze berichten uitbrengen. Het komt zo dom over.

  4. Origineel geplaatst door Frank
    Hallo,Iedereen moet toch wel een beetje simpel worden van al deze geruchten over, dan komt er iets morgen en dan overmorgen enz.Geloof mij Apple brengt gewoon ieder jaar op een App event hun nieuw apparatuur of software naar buiten. Dus een tussenmodel iPad. Tuurlijk joh prima. Maar je zult zien als er een nieuwe iPad komt, dan komt er pas in 2012 een nieuwe iPad 3 en soms slaan ze ook wel eens een jaar over.Stop hiermee, zeker voor de mensen die deze berichten uitbrengen. Het komt zo dom over

    Helemaal gelijk!
    Ik word zo ziek van al die K*T geruchten.
    Ik kijk tot woensdag 19:00 niet meer op deze site. Ik zie dan wel wat er écht gezegd is, en wat de plannen echt zijn. Dit schiet niet op, brengt verwarring en lijkt wel een privé of story voor Apple mannen.

  5. Ik geloof er geen zak van. Typisch gevalletje van geruchten verspreiden om de consument te beïnvloeden in het aankoopgedrag.
    De iPad 2 wordt volgende week aangekondigd, de iPad 3 pas volgend jaar. Mark my words

  6. bullshit in 1 woord bullshit, als het een tussen model is zou apple haar eigen graf graven aangezien ze dan met vooraden van de ipad 2 blijven zitten. Ik vind dit niet eens een gerucht waard.

  7. @Jim: Het is nou eenmaal een feit dat alles wat je nu koopt binnen een halfjaar verouderd is. Dus leg je erbij neer en koop wanneer je het nodig hebt/hebben wilt.

  8. Lijkt me sterk dat er in 2011 nog een iPad 3 zal uitkomen!

    Waarom zou er anders op de uitnodiging voor het komende event: ‘Come see what 2011 will be the year of’ staan?

  9. Origineel geplaatst door Rob
    Lijkt me sterk dat er in 2011 nog een iPad 3 zal uitkomen!Waarom zou er anders op de uitnodiging voor het komende event: ‘Come see what 2011 will be the year of’ staan?

    . . . omdat ze dan ook aankondigen dat er een iPad 3 uitkomt ? 😉

  10. nou ja….het is slechts hopen dat dit gerucht waar is….en dat we dan niet nog een jaar moeten wachten op de ipad 2.

  11. Zou best kunnen dit want er is toch al eerder gezegd dat Apple de iPad voortaan in het najaar gelijk met de iPods wil laten lopen. En helemaal niets doen nu is weer nadelig ten opzichte van wat de concurrentie op de markt gaat brengen.

  12. Is het mogelijk om een geruchtloze versie van ipadclub.nl te kiezen? Ik ben bereid om zelfs te betalen voor een volwassen anti-Privé achtige content betreffende ipad feiten via bijv. ipadclub-pro.nl of iets van dien aard. Idem voor iphoneclub.nl aub!

  13. In plaats van dat jullie kwaliteits nieuws leveren, willen jullie meer de site zijn die als 1ste iets naar buiten brengt lijkt zo.

    Het lijkt me beter om deze geruchten niet te plaatsen en te wachten tot officiele bronnen.

    Zo hou je je community tevreden.

    Kijk naar Nu.nl en dan de TECH afdeling, geen geruchten maar erg op de hoogte.

    Shame on you.

  14. @Andre: De eerste proberen ze DUIDELIJK niet te zijn. Dit aangezien ze als bron voor dit gerucht iLounge vermelden. (dit betekent dat iLounge hier het eerste mee kwam)
    En hoe haal je het in je hoofd om IPADCLUB.nl te vergelijken met een algemene nieuwssite als nu.nl? Deze site draait voor een groot deel om apple geruchten heen!
    K doei

  15. Zou de iPhone 5 niet ook al ergens vorige maand gelanceerd moeten zijn volgens de geruchten een half jaar geleden?

  16. Origineel geplaatst door Rob
    Lijkt me sterk dat er in 2011 nog een iPad 3 zal uitkomen!Waarom zou er anders op de uitnodiging voor het komende event: ‘Come see what 2011 will be the year of’ staan?

    Precies wat ik dacht!

  17. Ik heb ook eens gehoord dat Apple op elk moment prototypes uittest van iPhones en iPads die pas over jaren uitkomen, we worden dus sowieso met zijn allen belazerd 😉 Al die zgn uitstelmomenten vanwege productie ‘fouten’ zijn in werkelijkheid zorgvuldig gekozen marketing momenten om zoveel mogelijk te verkopen en te verdienen.

  18. @ipieter: dat lijkt me niet want dan lopen ze bewust geld mis.

  19. (Red.) Reactie verwijderd. Geen persoonlijke aanvallen s.v.p.

  20. (Red.) Verwijderd i.v.m. quote.

  21. Geruchten horen erbij, zijn leuk om te lezen en houden de gemoederen bezig. Gaan jullie er maar lekker mee door! Top!

  22. Ben het met Loeloe eens! Zeker bij Apple.. Geruchten zijn onlosmakelijk verbonden met dit merk.

    Part of the deal!;-)

  23. Ik zit nu te genieten.
    Dit is ook entertainment.
    Nog beter dan op tv.

  24. Origineel geplaatst door Frank
    Iedereen moet toch wel een beetje simpel worden van al deze geruchten over, dan komt er iets morgen en dan overmorgen enz.

    Misschien moet je dit even lezen: de 5 fasen van Apple-geruchten. Dat hele geruchtencircuit is onderdeel van de Apple-cultuur.
    Gelukkig staat er steeds netjes ‘Gerucht’ in de titel, dus die berichten kun je overslaan als je er moeite mee hebt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.