Reacties voor: Gerucht: Duitse Media Markt verwacht op 15 juni nieuwe iPhone

Media Markt informeert bij filialen of ze de iPhone 4G willen bestellen. De levering is in week 25, dus vanaf 15 juni. Vanaf dezelfde datum heeft T-Mobile een vakantiestop ingevoerd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Ja vast 15 juni. De hele iphone 4G is nog gebasseerd op geruchten en mediamarkt zal hem over twee weken al hebben _0-

  2. Spannend spannend allemaal!!!

    Ik was trouwens afgelopen week in de T-mobile winkel omdat ik wat schermfolie-tjes moest hebben voor m’n iPhone, en toen vroeg ik de verkoper of hij al meer wist over een nieuwe iPhone, maar toen zei hij dat hij evenveel / even weinig wist als ik. En toen vroeg ik of het waarschijnlijk was dat T-mobile een soort ‘upgrade-actie’ zou hebben voor bestaande klanten die hun huidige iPhone willen omruilen voor een nieuwe (als ‘ie uberhaubt komt), maar die kans achtte de verkoper nihil…. We zulen zien.

  3. Waarom wordt er over 4G gesproken daar is toch geen enkele reden toe?

    Dit is de 3de iphone

    De huidige is de 2de iphone met 3G aan boord, die 3G wijst op de gebruikte technologie voor verbinding te maken met het netwerk. linkje

    Er is dus geen enkele reden om over 4G te spreken. 3de generatie Iphone met nog steeds 3G aan boord. Aangezien 4G aan boord hebben geen enkele zin zou hebben, dit omdat de gsm operatoren dit nog niet aanbieden.

  4. dit is egt irri. Ik wil het liefst vandaag nog mijn iphone halen. Maar met al die geruchten over een nieuwe…..

  5. @ hayphone

    Inruilactie ofniet kopen doe ik hem toch wel 😀

  6. Ik denk 15 juni is niet klopt omdat wij heb nogsteeds niks van apple gezien , met de 3g versie was daar meer dan 2 maanden tussen het offical nieuws en waneer wij kun hem kopen

  7. Mooi! Precies de dag voor mijn verjaardag :p

  8. Origineel geplaatst door huppel
    dit is egt irri. Ik wil het liefst vandaag nog mijn iphone halen. Maar met al die geruchten over een nieuwe…..

    Hoe moeilijk het ook is. Ik zou echt nog even wachten. Over een paar nachtjes slapen weten we hoogstwaarschijnlijk meer. Als je nu, zonder te weten wat voor model er binnenkort komt, een iPhone 3G koopt krijg je misschien wel hartstikke spijt als je dan volgende week hoort dat er over 1 maand bijvoorbeeld een veel beterder en cooler model uitkomt. Heb nog even geduld, nog heel even, is mijn advies.

  9. ‘IPHONE 4G’?

    iPhone 1ste gen. 2G
    iPhone 2de gen. 3G
    iPhone 3de gen. 4G

  10. @blogdog:

    Echt hoor de volgende iPhone gaat echt geen 4G heten. Zou een beetje gek zijn want er zit helemaal geen 4G in ROFL

  11. @ blogdog

    4G netwerken zijn nog in ontwikkeling en is niet voor het komende jaar.

    dus iphone 3de gen. 3G

  12. Voor iedereen hier die de nieuwe Iphone wil gaan kopen!!

    Hoe zit het met jullie 2-jarige contract bij T-Mobile? (als je die hebt)

  13. Nieuwe iPhone:
    Naam blijft iPhone 3G (of alleen iPhone),
    uiterlijk blijft zelfde,
    software blijft zelfde (os 3.0),

    Het wordt alleen sneller (meer processor en ram) en meer geheugen. En misschien nog een betere camera.

    Conclusie: kopen niet waard!

  14. @huppel

    Yo man, als ik jou was zou ik het toch ff afwachten. Ik weet hoe het voelt maar als je hem nu koopt ga je er daarna vast en zeker spijt van hebben.

  15. @bas: Niet als je een 2e gen iphone hebt. Voor eerste gen zou het zo maar kunnen, of als je geen iphone hebt.

  16. Origineel geplaatst door bas
    Nieuwe iPhone:Naam blijft iPhone 3G (of alleen iPhone),uiterlijk blijft zelfde,software blijft zelfde (os 3.0),Het wordt alleen sneller (meer processor en ram) en meer geheugen. En misschien nog een betere camera. Conclusie: kopen niet waard!

    Precies het zelfde met de 2g naar de 3g, er veranderde vrij weinig en dat zal nu ook wel gebeuren

  17. Ik zat gister de Macworld Keynote ’07 te bekijken, en daar zei steve dat ze het toen al aankondigden, omdat ze het eerst bij een of andere bureau moesten inleveren en dat het daar mischien zou uitlekken, hoort dat dan niet bij de nieuwe iPhone ook te gebeurd?

  18. Als dat allemaal waar is wat jij beweert. dan vind ik geen 1 reden waarom we zouden moeten overstappen naar g4. proces ram is al genoeg met 3g je hebt ook niet zo veel kracht nodig. en tja camara altijd leuk maar die van 3g vind ik ook wel super.

    Origineel geplaatst door bas
    Nieuwe iPhone:Naam blijft iPhone 3G (of alleen iPhone),uiterlijk blijft zelfde,software blijft zelfde (os 3.0),Het wordt alleen sneller (meer processor en ram) en meer geheugen. En misschien nog een betere camera. Conclusie: kopen niet waard!

  19. Idd, geen enkele reden om over te stappen naar de nieuwe iPhone als ie alleen maar sneller wordt, meer geheugen krijgt en een betere camera krijgt????

    Wanneer is er dan wel een reden om over te stappen? Lijkt me dat een groter intern geheugen en een snellere processor toch best wel fijn is. En 32 gieg ipv 16 komt mij ook wel goed uit.

  20. er komt een bettere camera 3,2 en meer geheugen voor de 2 gen gebruikers mms en betere bleutooth ondersteuning

  21. Maar het zijn allemaal maar kleine verbeteringen aan de iphone. Ik persoonlijk vind het niet zoveel de moeite om een nieuwe aan te schaffen de Iphone 3G draait nu op 400Mhz de nieuwe gaat op 600Mhz draaien als we de geruchten mogen geloven
    En een camera van 3.2 is niet een verbetering om wauw van te zeggen. Als ze nu af kwamen met een 5-10 MP , dan misschien wel.
    Laten we gewoon afwachten want alles is gebaseerd op geruchten.

  22. Ik weet in ieder geval dat ik zelf best blij zou zijn met meer ram. Helemaal met jailbreak overkomt het me vaak genoeg dat ik veel te weinig ram heb.

  23. Maar wat de meeste hier vergeten is dat in amerika een hoop contracten aflopen en hier ook een hoop mensen met een 1e gen iphone lopen. Die vonden de stap naar de 3g te klein, maar willen nu toch wel een nieuwe.

    Ik iig wel na 2 jaar een 1e gen iphone te hebben. Ook de eerste telefoon trouwens waar ik al meer dan 1 jaar mee doe 😛 .

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.