Reacties voor: Gerucht: Apple stuurt iPad deze week naar de media

Volgens een bericht van BusinessInsider gaat Apple de review-units van de iPad donderdag naar Amerikaanse reviewers sturen. Ze hebben dan een week de tijd.

Reacties: 28 reacties

  1. je link naar B Insider werkt niet Gonny! Verder ben ik erg nieuwsgierig naar de eerste reviews… niet dat ik me hier van laat weerhouden uiteraard! Ennnnnn kom maar weer lieve mensen…. de mensen die van alles tegen de Fanboys, Early Adapters of Consumenten Pionier hebben…. het is toch wel lachen hoe iedereen hier steeds tegen tekeer gaat en TOCH deze site maar blijft bezoeken 😉

  2. Nog 11 nachtjes slapen… dan hebben we in ieder geval keus in een iPad. Maar dan krijgen we ook de W7 HP Slate, MS Courier, en een zwik op Android gebaseerde pads (al dan niet open platformen) in de komende maanden. In ieder geval met dezelfde functionaliteiten: browsen, mail, etc. voor ongeveer dezelfde prijs.

    Dan blijft de vraag, wat wil je nu echt met het ding gaan doen?

    Ik ben er nog niet uit.

  3. Origineel geplaatst door Harold
    Dan blijft de vraag, wat wil je nu echt met het ding gaan doen?Ik ben er nog niet uit.

    ik ga hem vooral gebruiken voor foto te kijken, mail twitter nieuws noem maar op heb een oude laptop dus die vervang ik en ik heb nog een desktop voor de zwaarde dingen, die staat op zolder, dus zie het als vervanging van

  4. Ik ben er ook nog steeds niet uit. Aangezien ik verwachtte dat de worldwide release ook echt worldwide zou zijn. Ik vraag me af hoe lang het nog zal duren eerdat hij hierheen komt. Ik wil voor de zomervakantie iets in huis hebben (macbook white of de iPad), maar ben een beetje huiverig om hem uit Amerika te halen. Naar Duitsland rijden is nog wel een optie anders. Ach ik wacht het gewoon nog even af.

  5. Origineel geplaatst door Harold
    Dan blijft de vraag, wat wil je nu echt met het ding gaan doen?Ik ben er nog niet uit.

    Ik zou hem vooral gebruiken als laptop vervanger, daar ik echter net een MacBook Pro heb aangeschaft sla ik, iig de eerste versie, over. Voor mij was namelijk echt de grote vraag in hoeverre de iPad mijn MBP/iPhone combi zou kunnen verslaan.. ik denk het niet. De iPad staat er misschien tussen in volgens Jobs maar alles wat ik ermee zou kunnen kan mijn Mac ook (hoop alleen dat de iBooks ook te lezen zullen worden op de Mac / iPhone)

  6. @Ceef: Waarom ben je huiverig om m uit Amerika te halen dan??? de genoemde bedrijven in de koopgids hebben wel een betrouwbare staat van dienst en gisteren las ik dat AppelHoes ze ook gaat importeren, dan heb je m voor iets meer dan 550 euro (instap versie)…. Duitsland is idd. ook een optie, ligt eraan hoeveel geduld je hebt haha… ik heb geen geduld, kan niet wachten 😀 Gebruik m’n iphone voor zo veel meer dan bellen en al die functies straks op de iPad scheelt weer een nieuwe bril vanwege al het focussen op dat kleine scherm…

  7. In het begin was ik best enthousiast. Maar naarmate de tijd verstrijkt bekoel ik steeds meer. Het gemis aan usb poort(en) een card reader gaat wat mij betreft een grote rol spelen. Ook zal bv de HP Slate meer aansluiten op waar ik nu mee werk en blijkt een stuk goedkoper.
    W7 schijnt prima te werken.
    Dus ik wacht nog wel even op de eerste gebruikers ervaringen.

  8. Ik wacht ook nog even, denk ik. Moet volgende maand naar de US, maar wil eerst duidelijkheid waar ik de iPad naast mijn MacBook en iPhone voor ga gebruiken. Hoofdfunctie wordt dan de iBook. Maar de mogelijkheden voor NL zullen fe komende tijd beperkt zijn. Zal wel moeilijk worden om me in te houden als ik toch even in de Apple store ga kijken……

  9. Natuurlijk vind ik de iPad een mooi hebbeding.
    Op de bank voor de TV, in de trein filmpie kijken. Op het werk niet met MBP en voeding slepen. Gewoon de hele dag iPad onder de arm en je mail, calendar, twitter, documenten etc. checken. Dat lijkt me wel wat. Maar zoals gezegd dat kan ik dat nu ook al…En dan komt er nog bij met 3G of niet? 16GB, 32GB of 64GB? Komt telkens weer 100 euro bij. pfff…

    Ik denk dat ik al weet waar het op uit gaat draaien: het instapmodel.

  10. Ik wacht ook nog even, tot ongeveer 20 april, want dan krijg ik mijn iPad!

    Ik hoop dat dit gerucht waar is. Tot 3 april de (p)reviews(wat is het, hij is nog niet uit, maar het is wel de finalversion volgens mij) van Gizmodo en Engadget bekijken, precies bekijken hoe alles werkt door een neutrale partij(niet de medewerkers van Apple die alleen de standaard dingen lieten zien, waardoor elk filmpje op youtube nu hetzelfde is).

    En vanaf 3 april lekker uitpak filmpjes en nog meer leuke dingen bekijken over de iPad. En als ik het allemaal heb gezien, krijg ik mijn iPad lol!

  11. Origineel geplaatst door Tsjaap
    Ik wacht ook nog even, denk ik. Moet volgende maand naar de US, maar wil eerst duidelijkheid waar ik de iPad naast mijn MacBook en iPhone voor ga gebruiken. Hoofdfunctie wordt dan de iBook. Maar de mogelijkheden voor NL zullen fe komende tijd beperkt zijn. Zal wel moeilijk worden om me in te houden als ik toch even in de Apple store ga kijken……

    Op zich biedt de iPad niets bijzonder voor ons Nederlanders/Belgen. Het grootste deel van de apps zijn niet eens beschikbaar in Europa, de video appstore is er niet eens voor Belgie en Nederland, de iBookStore heeft niet eens Nederlands boeken, althans geen bekende aangezien er niets werd gezegd over contracten met Nederlandse uitgeverijen.

    De iPad biedt tot nog toe geen meerwaarde tegenover de iPhone 3GS en iPod Touch 3G.

  12. @Paardvantroye.nl:

    Voor jou dan. Mijn video’s staan in mp4 en ik lees enkel Engelse studieboeken voor school. De wereld reikt verder dan Nederland. (Waarmee ik niet wil zeggen dat ik het ook niet belachelijk vind dat we hier geen video in iTunes hebben).

  13. Origineel geplaatst door bramzo
    @Paardvantroye.nl:Voor jou dan. Mijn video’s staan in mp4 en ik lees enkel Engelse studieboeken voor school. De wereld reikt verder dan Nederland. (Waarmee ik niet wil zeggen dat ik het ook niet belachelijk vind dat we hier geen video in iTunes hebben).

    Eens, maar de NY Times denkt daar helaas anders over. Probeer in een US krant maar eens iets te vinden over NL (of ieder ander willekeurig land)…Dat gaat voornamelijk over de US.

    Hoeveel films zouden er op een 16GB kunnen? En qua documenten: ik zou best wel stukken voor mijn werk willen meenemen, lezen en bewerken op de iPad (scheelt een tas vol dossiers). Maar hoe veel geheugen neemt iWork in beslag?

  14. @Tsjaap: Hoe vaak gebeurt in Nederland dan iets wat relevant is voor de rest van de wereld?

  15. Origineel geplaatst door FransP
    W7 schijnt prima te werken.Dus ik wacht nog wel even op de eerste gebruikers ervaringen.

    Wie zegt dat Win7 goed draait dan? Ik denk het namelijk niet. Moet je weer AVG installeren om virussen buiten de deur te houden. Het lijkt mij geen succes die priegelknopjes en na een jaar is het systeem weer traag.. deinstalleren en alle troep blijft achter.

    Mijn mening is dat op een telefoon of tablet hoort speciale software geoptimaliseerd voor het apparaat en niet een volwaardig OS.

  16. Origineel geplaatst door Justin
    @Tsjaap: Hoe vaak gebeurt in Nederland dan iets wat relevant is voor de rest van de wereld?

    Precies! US Kranten komen naar verwachting in april al op de iPad, maar op NL kranten/tijdschriften moeten we nog even wachten.

  17. Origineel geplaatst door Tsjaap
    Origineel geplaatst door Justin@Tsjaap: Hoe vaak gebeurt in Nederland dan iets wat relevant is voor de rest van de wereld?Precies! US Kranten komen naar verwachting in april al op de iPad, maar op NL kranten/tijdschriften moeten we nog even wachten.

    Gast, die NL kranten komen nooit.

  18. @Paardvantroye.nl:
    Gast, https://www.iculture.nl/1627/telegraaf-toont-conceptvideo-telegraaf-voor-ipad/

    Voor de iPhone zijn de app’s al een daverend succes, dus voor de iPad zullen ze niet lang uitblijven. Als er een manier is om geld te verdienen, doen ze het.

  19. ik ben ook media 😛

  20. Ik heb hem alvast gepreordered bij Switch. En als het te lang duurt, haal ik hem wel in Duitsland.

  21. Origineel geplaatst door dannyy
    @Paardvantroye.nl: Gast, https://www.iculture.nl/1627/telegraaf-toont-conceptvideo-telegraaf-voor-ipad/Voor de iPhone zijn de app’s al een daverend succes, dus voor de iPad zullen ze niet lang uitblijven. Als er een manier is om geld te verdienen, doen ze het.

    Ja, maar die app kost niets vergeleken met het verspreiden van een digitale krant als eBook in de iBookStore.

    Ik heb zo mijn twijfels over de Nederlandse content voor de iPad. Het ziet er maar magertjes uit.
    Al bij al, die Telegraaf app ziet er enorm vet uit, ik check het dagelijks op mijn iPhone, maar dat is dan ook de enige deftige nieuws app IMHO, en als (nederlands-sprekende) BENELUX bewoners hebben we niet veel te kiezen qua content.

    Het zou mooier zijn moesten er meer tijdschriften, kranten, uitgeverijen hun handen uit de mouwen doen.

  22. Origineel geplaatst door Tsjaap
    Origineel geplaatst door Justin@Tsjaap: Hoe vaak gebeurt in Nederland dan iets wat relevant is voor de rest van de wereld?Precies! US Kranten komen naar verwachting in april al op de iPad, maar op NL kranten/tijdschriften moeten we nog even wachten.

    Hoe nog even wachten. Ik heb nu een onlineabonnement op de volkskrant maar dat gebuik ik niet op mijn iPhone omdat ik het scherm te klein vind. Deze app gaat als een van de eerste op de iPad. Alles zal nog niet superscherp zijn vanwege de lage resolutie maar dat vind ik geen probleem.

  23. @marcooo:
    Ik heb een mooie touchschreen monitor thuis staan. Na aanleiding daarvan heb ik ook maar Windows 7 geinstalleerd. Windows vista is echt bagger touch ondersteunend. Windows 7 is echt veel en veel beter, maar je merkt wel dat het gewoon een “toetsenbord en muis” OS is. Dus W7 is goed, maar werkt bij lange na niet zo goed als bijvoorbeeld iPhone. Op een dezelfde site, kan ik makkelijker op een link klikken(zonder in te zoomen) dan op mijn scherm thuis met W7! Om even het verschil aan te geven tussen iPhone/iPad OS en W7.

  24. Ben het met veel reacties eens. Koop het apparaat voornamelijk voor Engelstalige studieboeken voor mijn werk want mijn Irex 1000 is daar veel te traag voor. Waarschijnlijk wel beter voor mijn ogen. Echter lees nooit langer dan 30 minuten achter elkaar.

    Asjeblieft zeg (LOL), geen Windows machine. Inderdaad na een maand loopt het stukken trager door de bloaded software en opstart services die zo maar zijn geïnstalleerd. De Iphone is het bewijs dat het ook anders kan. Dan maar een lading restricties.

    Als je pc functionaliteit zoekt koop je een MacBook (Pro) of een Windows laptop / HP Slate, geen Ipad.

  25. Origineel geplaatst door Paardvantroye.nl Gast, die NL kranten komen nooit.

    Wat denk je, dat NL uitgevers van tijdschriften bij wijze van spreke niet al versies klaar hebben staan en er over na hebben gedacht? Als je nagaat dat bv Sanoma +/- 80 bladen bezit maar +/- 200 websites heeft. Ze hebben allang door waar de toekomst ligt..

  26. hmmm heb een vraagje….(weer hehe)

    ik zit te denken aan een ipad 3g MAAR ik vind dat ik bij de iphone 3g nog erg vaak geen bereik heb kwa 3g terwijl andere telefoons dan wel gewoon op internet kunnen (zelfde provider) zou de 3g in de ipad beter zijn zodat je als je toch een iets minderen ontvangst hebt dat hij het dat toch doet??

    bijv. de HTC kan internetten heeft een kleinbeetje 3g
    maar mijn iphone staat een bolletje geen 3g en is SUPER SLOOM! en die HTC niet hoe kan dat nou??? is de 3g in de iphone nou gewoon slecht of ligt het aan iets anders

    en zou dit op de ipad beter zijn denk je???

  27. Origineel geplaatst door Artistik
    Origineel geplaatst door Paardvantroye.nl Gast, die NL kranten komen nooit.Wat denk je, dat NL uitgevers van tijdschriften bij wijze van spreke niet al versies klaar hebben staan en er over na hebben gedacht? Als je nagaat dat bv Sanoma +/- 80 bladen bezit maar +/- 200 websites heeft. Ze hebben allang door waar de toekomst ligt..

    Die gasten van Sanoma zijn vast en zeker te lui om die “+/-” 80 boeken te porten naar de iPad.

  28. @Kanarie:
    Je kunt nu al boeken in ePub-format lezen op de iMac door een gratis app van Adobe te downloaden:
    http://www.adobe.com/products/digitaleditions/#fp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.