Gerucht: Apple gaat iPad met gravering aanbieden

Volgens een tipgever die anoniem wil blijven gaat Apple nog voor de feestdagen de mogelijkheid bieden om de iPad te voorzien van een persoonlijke gravering.

ipad graveringApple voorziet iPods al jarenlang van een gratis gravering, zodat je er een persoonlijk cadeau van kunt maken. Met behulp van lasertechniek graveert Apple de persoonlijke boodschap op de achterkant van het muziekspelertje. Binnenkort zou dat ook bij de iPad beschikbaar kunnen komen. Weblog Erictric zegt dat bronnen binnen Apple hebben verteld dat consumenten straks de mogelijkheid hebben om de iPad te voorzien van een gravering. “From what I understand, Apple’s going to be offering customers the option to get their iPads engraved just before the Holidays roll around,” schreef de tipgever.

Hij kon echter niet bevestigen of Apple geld gaat vragen voor de gravering of dat het net als bij de iPods gratis wordt gedaan. De tipgever denkt echter dat het gratis zal zijn: “…most likely free, especially since they’ll be trying to sell a ton more of the tablets during the holiday season.” Om het helemaal mooi te maken kun je ook nog aanvinken dat er een cadeauverpakking omheen moet, voorzien van een rood lint en een kaartje met een persoonlijke tekst. Graveren is alleen mogelijk bij producten met een metalen achterkant.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2010, 12:20
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen activity, adresboek, apple, e-mail, ipad, mobileme, pushberichten, synchroniseren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.