Gerucht: Facebook gaat officiële iPad-applicatie uitbrengen

Volgens geruchten is Facebook bezig met een native iPad-applicatie waarop volledige controle gekregen kan worden over je Facebook-profiel. Op dit moment zijn er al alternatieven, zoals Sobees. Hiermee kun je nu al contacten, je status, video's, afbeeldingen en veel meer beheren.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Facebook op de iPadNu de iPad sinds vorige week in veel meer landen officieel verkrijgbaar is, schieten de applicaties de grond uit. Zo ook de geruchten: de man verantwoordelijk voor de mobiele processen bij Facebook gaf tijdens een presentatie een eerste hint naar een officiële iPad-applicatie. Hij vertelde dat Facebook geen spannende aankondigingen kon doen, maar dat hij heel enthousiast was over de iPad. “It’s a category which I expect will be around for a long time”.

Dat zijn de woorden van Eric Tseng, voorheen werkend bij Google Android en nu dus bij Facebook. Naar verluidt een ontwikkeling waar velen op zitten te wachten. Voor degenen die niet kunnen wachten is er wel al een alternatief. We kennen Flipboard al, het sociale magazine op je iPad, maar er is ook een iPad-applicatie die alleen Facebook ondersteunt: Sobees My Friends. Deze applicatie biedt toegang tot statusupdates, vrienden, chats, videos, foto’s, evenementen; alle aspecten die je gewend bent van Facebook. Toch zijn de eerste meningen over de bruikbaarheid van Sobees niet erg positief.

Wat vind jij? Maakt het jou iets uit of er een officiële iPad-applicatie van Facebook gaat komen? Heb je misschien Sobees al gebruikt? Hoe is dat bevallen? Wij zijn erg benieuwd.

Bron gerucht Facebook: BusinessInsider
Bron Sobees: RWW

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 oktober 2012, 13:48
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.