Gerucht: Apple-evenement op 27 januari, ontwikkelaars al in bezit van iPhone SDK 4.0

Apple's belangrijke evenement vindt niet plaats op 26 januari, maar op 27 januari, meent de Wall Street Journal. Ook zou SDK OS 4.0 al aan ontwikkelaars beschikbaar zijn gesteld, met ondersteuning voor tabletformaat.

Al lange tijd gaat het gerucht dat Apple een evenement aan het organiseren is op dinsdag 26 januari. De datum zou echter verschoven zijn naar 27 januari. Althans, dat zegt All Things D, het techblog van The Wall Street Journal. Op dit evenement zou Apple een groot product gaan lanceren. Of het hierbij gaat om de Apple Tablet, een nieuwe iPhone of ander nieuw product, weet alleen Apple…

Daarnaast meldt de Franse site Mac4Ever dat verschillende ontwikkelaars een bèta hebben ontvangen van iPhone SDK OS 4.0. Hierin zou een iPhone-simulator zitten met als nieuwe mogelijkheid iPhone-applicaties vergroten naar een tablet-formaat.
Engadget zegt al van verschillende iPhone-ontwikkelaars gehoord te hebben dat zij zijn ingelicht over een Apple Tablet. Of al deze geruchten kloppen, weten we rond 27 januari.

Bron: Mac4Ever (Frans) en All Things D, via: Engadget

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 januari 2010, 21:07
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen apple, geruchten, ipad, islate, sdk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.