T for Telecom gaat iPhone 3GS met Vodafone-abonnement verkopen

T for Telecom gaat de iPhone 3GS in combinatie met Vodafone-abonnementen verkopen. Dat is op zich niets nieuws, want er zijn wel meer winkels die dat doen. Maar waarom moet je de iPhone 3GS dan reserveren?

t-for-telecomVorig jaar kon je vrij gemakkelijk een iPhone 3GS met Vodafone-abonnement kopen, buiten het officiële aanbod van T-Mobile om. Het kan nog steeds, al zul je steeds beter moeten zoeken. Webwinkels zoals 2Call zijn gaandeweg overgestapt naar aanbiedingen met uitsluitend T-Mobile-abonnementen. De enige serieuze webwinkelaanbieder lijkt nog Phoneshop te zijn. Maar opeens lijkt er weer een omslag gaande: T for Telecom adverteert in het nieuwste krantje met een iPhone met Vodafone-abonnement. Op zich niet zo vreemd, maar het rode driehoekje met de tekst ‘Reserveer nu’ roept toch vragen op.

Reserveer nu? De iPhone is toch zonder reservering op bijna elke straathoek te krijgen? Wat we hierachter moeten zoeken is iets, dat nog wat meer uitzoekwerk vergt. Zien onze tipgevers spoken en is er eigenlijk niets aan de hand? Wie het weet, mag het zeggen!
T for Telecom was overigens geen officiële launchpartners toen de iPhone 3GS in Nederland werd geïntroduceerd. The Phone House en BelCompany waren dat wel. Op de website van T for Telecom is de iPhone op dit moment niet te vinden.

Hieronder de iPhone-advertentie in close-up:
apple iphone

En voor mensen die pas onderaan dit bericht zijn begonnen te lezen: simlockvrije iPhones waren er natuurlijk al. En simlockvrije iPhones waarbij je abonnementen van Vodafone kon afsluiten, waren er ook.

Tipgevers: Juriaan en een anonieme tipgever, die zo aardig was om de scan te maken

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 januari 2010, 22:07
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen iPhone 3G, telecom, Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.