Reacties voor: ‘Gelekte iPhone-onderdelen sluiten perfect op elkaar aan’

Gevonden onderdelen van de iPhone 5 passen precies op elkaar, zo ontdekte reparatieshop iResQ. Het bleek zelfs mogelijk schroeven te draaien..
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 40 reacties

  1. ooeee spannend, spannend!

  2. Ik kan echt niet wachten op de 5 :D!

    Wel tof dat (als dit klopt) de hoofdtelefoonaansluiting aan de onderkant zit. Om een of andere reden stop ik mijn iPhone altijd op z’n kop in mijn broekzak.

  3. Laat maar komen…. Wachten vraagt veel geduld.. zucht… 🙂

  4. @Jeroen: haha ja ik stop ook altijd me iphone op de kop in me broekzak!
    dan is het wel handig als je koptelefoon aan de onderkant hebt.

  5. Hopelijk gaat de batterij capaciteit wat omhoog..dat is voor mij nu het belangrijkste.

  6. Die geruchtmachines moeten echt ophouden met de naam iphone 5 zo wordt de volgende generatie iphone echt niet genoemt , de iphone 4s was de vijfde generatie dus de nieuw komende iphone zou iphone 6 moeten heten omdat het dus de zesde generatie iphone wordt of net als de iphone 3g de iphone 4G omdat het waarschijnlijk een 4g netwerk krijgt .

  7. Origineel geplaatst door Borgqueenx
    Hopelijk gaat de batterij capaciteit wat omhoog..dat is voor mij nu het belangrijkste.

    En zeker in combinatie met een groter scherm.

  8. Toch geloof ik hier niet in dit zijn gewoon de prototypes van vorig jaar. De nieuwe iphone gaat eruit zien als de nieuwe ipad.

  9. @dponnes: Zoveel onderdelen die uitgelekt zijn en je gelooft er nog steeds niet in?

  10. Er wordt nu al maanden gejat over een nwe connector (gaaaap) en een langer scherm … Lekker ‘amazing’ allemaal maar niet heus

  11. @Hans: Eerlijk gezegd niet. Dit is de strategie van apple. Tim cook heeft ook gezegd dat hij nieuwe producten geheim beter geheim wil houden. Dit zijn onderdelen die express gelekt zijn. Door apple zelf of door nieuwe medewerkers die op de proef worden gesteld. Dat zij zogenaamd met iets geheim bezig zijn. En dit ook voor de media op verkeerde pad te leiden. terwijl hogere hand van apple geheim verder werkt aan de echte iphone. En dat mini usb geval, ik denk niet dat apple zich aantrekt van de Europese regeltjes. Ze moeten trouwens met magsafe2 gaan werken op de iOS apparaten 1 oplader voor alle apple producten

  12. Ik denk ook, dat ze bij apple smakelijk zitten te lachen. Mijn onderbuik gevoel zegt. Dat een ieder in sept. Verrast zal gaan worden. Ik geloof ook dat dit express word gelekt. Het zal vast een prototype zijn die steve afgekeurd zou zijn. Ik verwacht een andere iphone apple gaat iedereen verassen let maar op!

  13. Smartphones zijn maar een tijdelijke rage. Binnen 2 jaar is de rage voorbij.

  14. Als ik op bed muziek luister stop ik vaak m’n iPhone in de wekker radio en stop dan de headset in de iPhone dus vind aan de onderkant wel een nadeel

  15. Als ik game of iets anders doe met mijn oorkes in dan zit die kabel telkens in de weg, dit zal nu niet meer het geval zijn en om in u broek te steken, steekt em omgekeerd ;). Ik doe dat nu soms ook al.

  16. De hoofdtelefoonaansluiting aan de onderkant is ook lastig met allerhande batterijen en inderdaad al die dingen met dochconnectors, zeker als de nieuwe USB-aansluiting ook geen audio meer kan doorgeven.

    Trouwens… Hij is langer dan de 4? En de power-knop gaat naar de andere kant zo te zien? Dat soort dingetjes. Ik ben benieuwd wat we achteraf over dit soort berichten gaan zeggen.

  17. @dponnes: Ben het volledig met je eens. Ik denk zelfs dat als de nieuwe iPhone lijkt op de 4/4s Apple niet hoog scoort. De oude 3GS en de nieuwe iPad liggen met de zgn. ‘druppelvorm’ gewoon beter in de hand. De concurrentie zou men dan wéér achter zich laten, dus geloof niet in dit model.

  18. Kan ie niet aangezet?? 😀 🙂

  19. @Peter: dat zou ik nou ook graag willen zien maar ik denk dat er in de ios niks veranderd

  20. Origineel geplaatst door jo
    Smartphones zijn maar een tijdelijke rage. Binnen 2 jaar is de rage voorbij.

    Okee, “jo”…

  21. Best mooi om te zien, al die theorieën die hier worden beschreven. Ik wil het ook nog gewoon niet zeker weten. Zo heeft de iPhone 5 iets mysterieus! Mooi!

  22. waarvoor is dat gat naast de camera???

  23. De geruchtenmachine draait op volle toeren..Apple is blij met jullie

  24. @gary: Denk zomaar voor de flitser, lijkt me.

  25. We moeten maar gewoon afwachten. Kan best zijn dat dit helemaal niet het toestel gaat zijn. Apple denk altijd zoveel na over het gebruik van de iPhone, dat het mij stug lijkt dat de koptelefoon ingang onder zit, vind dat zo onlogisch.

    Dit is vast niet de nieuwe, maar eentje die er op lijkt. We zullen dien over 3 weken 🙂

  26. koptelefoon aan de onderkant???
    dat is echt een reden om de nieuwe iPhone niet te halen. geen batterijhoesjes meer kunnen gebruiken en muziek luisteren op een fatsoenlijke manier, koptelefoon zit dan onderin mijn zak.

  27. @gary: Muntgleuf, om via je je iPhone de parkeermeter te betalen

  28. Dit is ‘m zeker niet.. Hij is net zo dik als de 4/4s en dat terwijl er nog geen scherm of achterkant op zit. Ik verwacht zeker wel dat de iPhone 5 dunner zal zijn..

  29. Ik wacht wel op de iPhone 6.

  30. Origineel geplaatst door Okkieee
    Dit is ‘m zeker niet.. Hij is net zo dik als de 4/4s en dat terwijl er nog geen scherm of achterkant op zit. Ik verwacht zeker wel dat de iPhone 5 dunner zal zijn..

    Het scherm zit bij alle gelekte toestellen niet ‘op’ de rand zoals nu, maar ligt er volledig in verzonken. Rand is zelfs iets dikker zelfs dan nu, maar het totaal is dunner.

  31. Origineel geplaatst door dponnes
    Eerlijk gezegd niet. Dit is de strategie van apple. Tim cook heeft ook gezegd dat hij nieuwe producten geheim beter geheim wil houden. Dit zijn onderdelen die express gelekt zijn.

    Vorige generaties werden ook altijd gelekt en bleken altijd te kloppen, ik ben dus 100% zeker dat dit de nieuwe iphone wordt. Apple heeft wat jij beschrijft nog nooit gedaan dus lijkt me gewoon onzin.

  32. Ik zou t wel heel irritant vinden als dit echt de dock wordt voor opladen e.d. Kan ik de nieuwe iphone dus niet in mijn dockingstation meer zetten :/

  33. @v8x: ik ben het met je eens ik ben er bijna 100% zeker van dat dit hem word k vind hem bar!

  34. Die koptelefoon ingang onderaan is toch logisch. Wie doet z’n telefoon nou rechtop in ze zak na opgehangen te hebben? Heel onnatuurlijk. Hadden ze van mij al 3 versies terug mogen doen.

  35. ook een rede voor apple zou kunnen zijn dat zij het laatste uitkomen met een nieuw model (slll, x one) zij daarom onderdelen uitlekken zodat twijfelende klanten denken, o de iphone 5 zit er ook aan te komen, ik stel mijn koop van nieuwe smartphone nog eventjes uit..

  36. @job: zo had ik het nog niet bekeken lijkt me wel slim om te doen.

  37. Origineel geplaatst door poserman
    koptelefoon aan de onderkant??? dat is echt een reden om de nieuwe iPhone niet te halen. geen batterijhoesjes meer kunnen gebruiken en muziek luisteren op een fatsoenlijke manier, koptelefoon zit dan onderin mijn zak.

    als dat zo ies dat de hoofdtelefoon aan de onderkant komt komen er gewoon weer nieuwe batterij hoesjes uit met xtra opening aan de onderkant

  38. Origineel geplaatst door alexander
    Die geruchtmachines moeten echt ophouden met de naam iphone 5 zo wordt de volgende generatie iphone echt niet genoemt , de iphone 4s was de vijfde generatie dus de nieuw komende iphone zou iphone 6 moeten heten omdat het dus de zesde generatie iphone wordt of net als de iphone 3g de iphone 4G omdat het waarschijnlijk een 4g netwerk krijgt .

    Man waar heb jij het over?

    Bij de eerste drie was de naam nog logisch.
    De 2G had een 2G antenne.
    De 3G had een 3G antenne en de 3GS was daar de opvolger van.

    Maar met de komst van de iPhone 4 zit er al geen logica meer in de naam met verhouding tot de antenne.

    Dus het is helemaal niet raar als het de iPhone 5 gaat heten, zolang de naam niet bekend is gemaakt gewoon zo blijven noemen om verwarring te voorkomen.

  39. V8x: we zullen zien. En het is wel degelijk een strategie van apple dat zij nieuwe werknemers op de proef stellen. En vorig jaar met 4s waren idd de onderdelen die juist waren, maar niet het uiterlijk. Terwijl niemand had verwacht hoe in 2011 de iphone er uit ging zien. Vorige jaar werd ook gesproken over de ‘5’. Ik vind de achterkant van de ipad 3g erg mooi en functioneel. En zou mooi vinden als ze dat toepassen op de nieuwe iphone. Daar wordt de nieuwe iphone nog dunner van. Maar We wachten gewoon af

  40. Een fout waar ik me dagelijks licht aan irriteer: bij de vorige iPhones zit de hoofdtelefoonaansluiting nog steeds aan de bovenkant.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.