IconToggles: 16 snelkoppelingen voor het beginscherm van je iPhone (jailbreak)

De jailbreaktweak IconToggles voegt 16 snelkoppelingen toe aan het beginscherm van je iPhone, waarmee je makkelijk bijvoorbeeld Wi-Fi kunt uitzetten of een e-mail kunt schrijven.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

IconToggles introAfgelopen jaar doken er verschillende methoden op waarmee je een snelle link naar bijvoorbeeld je Bluetooth-instellingen op het beginscherm van de iPhone kunt zetten. De functie werkte met iOS 5, maar bleek in iOS 5.1 en iOS 5.1.1 alweer door Apple geblokkeerd te zijn. Wil je met de laatste iOS-versie nog steeds knoppen naar verschillende instellingen hebben, dan kun je met behulp van een jailbreak ook de tweak IconToggles gebruiken.


IconTogglesIconToggles lijkt in eerste instantie een alternatief op tweaks zoals SBSettings. Hiermee is het immers al mogelijk ook bijvoorbeeld Wi-Fi uit te zetten vanuit het Berichtencentrum van de iPhone. UsefulIcons laat je zelfs soortgelijke knoppen op het beginscherm plaatsen. De nieuwe tweak onderscheidt zich echter door het flinke aantal opties dat wordt geboden. Naast de gebruikelijke schakelaars voor Wi-Fi, Bluetooth en vliegtuigmodus kun je namelijk ook via de knoppen snel een nieuw bericht schrijven, een nepnotificatie tonen of je iPhone in veilige modus zetten. Door bij de instellingen van je iPhone een telefoonnummer in te voeren, belt de telefoonknop hier in één keer naar.

Nadat je de tweak hebt geïnstalleerd hoef je hem verder niet in te stellen. In plaats daarvan worden er in één keer 16 nieuwe iconen op het scherm van je iPhone gezet. De schakelaren verwijzen niet naar weblinks, zoals wel het geval was bij eerdere methoden in iOS 5 waar geen jailbreak voor nodig was.

IconToggles is verkrijgbaar via de BigBoss repository voor $1,99

Via Redmond Pie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 16:16
Categorie Jailbreak
Onderwerp jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.