Reacties voor: Gelekte foto’s tonen nieuwe Sonos Five en Sub

Roland Quandt zal vermoedelijk op de zwarte lijst bij Sonos komen. De tech-journalist liet vroegtijdig foto's van de nieuwe Sonos Five en Sub uitlekken. Eerder lekte al een afbeelding van de vernieuwde Playbar.
Lees het complete artikel → Gelekte foto’s tonen nieuwe Sonos Five en Sub
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Five en sub vind ik niet zo interessant. De oude modellen zijn nog goed en van deze tijd. De playbar daarentegen kan wel een update krijgen. Wacht in spanning af

  2. Ik ben benieuwd welke speakers er nog meer dolby atmos gaan ondersteunen.

  3. Ik hoop ook op een nieuwe playbar. Een nieuwe sub mag van mij ook, dan wordt het “oude” model wat goedkoper. Was een beam aan het overwegen maar ga nu zeker nog even wachten. Bedankt iCulture!

  4. Mag toch hopen dat ze ook met een vervanger komen voor de Play:3. Naar mijn mening nog altijd de beste Sonos speaker. En ja, dat is een mening 🙂

  5. Nooit meer Sonos voor mij. Daar heerst een gekke geest met bizarre milieuonvriendelijke inruilacties en het plan om oudere apparaten niet langer te ondersteunen. Toen was het snel gedaan met Sonos in mijn huis.
    Het blijft goed spul, dat wel.

  6. Haalt het allemaal niet bij Devialet.

  7. Origineel geplaatst door Mike
    Haalt het allemaal niet bij Devialet.

    Appels met peren

  8. (Red.) Gelekte details over Sonos Arc toegevoegd.

  9. @MacDon: Veel plezier met de alternatieven.

  10. Is het bekend hoe laat ze het presenteren?

  11. @MacDon: Ze ondersteunen wel nog de oude apparaten .

  12. Origineel geplaatst door MacDon
    Nooit meer Sonos voor mij. Daar heerst een gekke geest met bizarre milieuonvriendelijke inruilacties en het plan om oudere apparaten niet langer te ondersteunen. Toen was het snel gedaan met Sonos in mijn huis.

    Het blijft goed spul, dat wel.

    Het plan was er ja, maar na al het commentaar is men er snel op teruggekomen bij Sonos. Was ook van de zotte natuurlijk.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.