Reacties voor: Toch geen Apple Store in postgebouw in Belgische stad Gent

Er komt definitief geen Apple Store in het oude postgebouw in de Belgische stad Gent. Voor de leegstaande ruimtes zijn nieuwe huurders gevonden. Het gaat om de Nederlandse winkelketens Men At Work en Sissy-Boy.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Het is een prachtig gebouw en de binnenkant zou helemaal bij Apple passen. Maar waarschijnlijk, omdat het een monument is, zijn de mogelijkheden voor reclameuitingen aan de buitenkant héél beperkt en kan ik me voorstellen dat Apple daarop is afgehaakt.

  2. Ja, ik mag niet chauvinistisch overkomen, maar een Apple store in Gent tegenover de hipste stad momenteel in Belgie , dan is de beslissing vlug gemaakt denk ik . In Antwerpen zijn er genoeg schitterende locaties , zoals het postkantoor op de Groenplaats of de Handelsbeurs op de meir. Die staan beiden leeg en zijn historische gebouwen, ik hoop dat er daar eentje komt.

  3. En weer een kleding winkel erbij uit de categorie 13 in het dozijn.
    Bah!

  4. Origineel geplaatst door erik
    Ja, ik mag niet chauvinistisch overkomen, maar een Apple store in Gent tegenover de hipste stad momenteel in Belgie , dan is de beslissing vlug gemaakt denk ik . In Antwerpen zijn er genoeg schitterende locaties , zoals het postkantoor op de Groenplaats of de Handelsbeurs op de meir. Die staan beiden leeg en zijn historische gebouwen, ik hoop dat er daar eentje komt.

    😂😂😂😂😂 Hip zei je toch hè? 😂😂😂

  5. Tijd voor wat Apple stores hier in België en meteen een einde aan het gezeik met Switch !

  6. Antwerpen is ook veel interessanter, voor Nederlanders

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.