Cut-the-rope-2-icon

Cut the Rope 2 is Apple’s gratis App van de week

Cut the Rope 2 is mag zich een week lang Apple's gratis App van de week noemen. Los tal van puzzels op en voer ondertussen Om Nom en zijn vriendjes met snoep.

Cut-the-rope-2-icon

Apple snijdt in de prijs van de charmante puzzelgame Cut the Rope 2 (link). De game mag zich een week lang Apple’s App van de week noemen, zodat je hem zeven dagen lang gratis kunt downloaden.

Dit is de eerste keer dat Cut the Rope 2 voor nop uit de App Store te plukken is, en dat terwijl het spel al in december 2013 verscheen. In Cut the Rope 2 is het net zoals in de eerste Cut the Rope aan jou de taak om de schattige Om Nom te voeren met snoep. In deel twee schuiven ook de vriendjes van Om Nom aan om voor wat extra variatie te zorgen.

Touwen snijden in Cut the Rope 2

Al die snoepjes bungelen echter net buiten het bereik van de monstertjes, dus zul je creatieve manieren moeten bedenken om het snoepje recht in de open bek van Om Nom te laten vallen. De kleurrijke, cartooneske grafische stijl maken Cut the Rope 2 ook geschikt voor de jongere gamers onder ons.

Cut the Rope 2 met water Cut the Rope 2 iPhone Toss

Hoewel Cut the Rope 2 gratis te downloaden is, zijn er nog wel in-app aankopen aanwezig waarmee je onder meer extra levels kunt kopen. De originele game heeft echter meer dan genoeg in huis om je een paar uur lang aan je iPhone gekluisterd te houden.

Nieuwe Cut the Rope op komst

Dat Cut the Rope 2 juist deze week Apple’s gratis App van de week is, is geen toeval. Het is namelijk het perfecte voorproefje op Cut the Rope: Magic, de nieuwe Cut the Rope-deel dat op 17 december moet verschijnen.

Speelt de video niet af? Bekijk hem dan via deze link

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 december 2015, 8:48
Categorie Apps
Onderwerpen app van de week, cut the rope

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.