Reacties voor: Gebogen iPhones worden alleen vervangen na inspectie

Gebogen iPhones moeten eerst een visuele inspectie ondergaan, om te kijken of ze in aanmerking komen voor vervanging. Tot nu toe gaat het om individuele gevallen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 35 reacties

  1. Denk dat als Apple hier te soepel mee omgaat straks iedereen even zijn/haar iPhone buigt wanneer deze niet meer zo nieuw is om een nieuwe te krijgen.

  2. Even voor alle duidelijkheid voor mij als toekomstig iPhone 6 bezitter: komt het enkel voor bij de 6 plus of ook bij de kleine 6??

  3. Ik vind het echt onbegrijpelijk dat Apple niet een beschermhoes bij je 6 plus geeft. Terwijl het een probleem is dat van Apple komt en waar wij niks aan kunnen doen. Het is ook niet zo’n financiele ramp voor Apple om die hoesjes gratis erbij te doen.

  4. Iets heel anders dan dit, maar de standaard weer app had toch eerst als bron Yahoo? Bij mij staat er ineens The Weather Channel

  5. Je wil toch geen hoesje gebruiken..

  6. Pfff… Ik moet voorlopig spijtig genoeg bij mijn eerste indruk blijven: duur ding maar cheap… Heb ik hiervoor twee jaar gewacht?

  7. @Ludo Vliegenthart: Ook Yahoo! zelf is overgegaan op The Weather Channel.

  8. elke iphone lancering is het hetzelfde liedje..er is altijd wel iets ” heel erg mis” gelukkig valt het achteraf wel mee of lost apple het op.

  9. Origineel geplaatst door Ludo Vliegenthart
    Iets heel anders dan dit, maar de standaard weer app had toch eerst als bron Yahoo? Bij mij staat er ineens The Weather Channel

    Een tijd geleden is dit al aangekondigd. Yahoo is ingewisseld voor dr Weather Channel. Overigens waren de gegevens hiervoor ook afkomstig van the weather Channel, Yahoo haalde ze daarvandaan. Correct me if i am wrong.

  10. @Ano: Liever niet, maar liever een hoesjemet een rechte telefoon dan geen hoesje en een gebogen telefoon.

  11. Er is ook altijd wat als er een nieuwe iphone uitkomt. Maar paar dagen later heeft niemand het meer over. En wordt verkocht als warme broodjes.

  12. Ook mijn vraag: Enkel 6 Plus toch?!

  13. Als ze maar geen gratis case gaan uitgeven. Weet je nog met de iPhone 4?

  14. ik weet het niet hoor mensen. Die zelfde verhalen waren er ook toen de dunnere iphone 5 uitkwam. Iculture heeft er toen ook een artikel aan gewijd. Er zijn natuurlijk een hoop Apple haters die er alles aan doen dit soort geruchten in de wereld te helpen. Kan mij echt niet voorstellen dat dit voor een groot gedeelte van de iphone 6 plus geldt.

  15. Ik hoor overal dat dit over de iPhone 6 PLUS gaat en dus niet over de gewone iPhone 6, maar nu schrijven jullie Iphone 6….??

  16. Ook bij de 6 kan het gebeuren alleen minder snel. Ik vraag me serieus af wat mensen met hun telefoon doen wil deze buigen. Ik heb nog nooit last gehad van al die launch problemen en heb alle iphones vanaf de 3g gehad…

  17. Origineel geplaatst door Stino90
    Even voor alle duidelijkheid voor mij als toekomstig iPhone 6 bezitter: komt het enkel voor bij de 6 plus of ook bij de kleine 6??

    Waarom doen mensen nou niet gewoon normaal met een telefoon. Het ding kost 800 euro wees er voorzichtig mee. Als je hem op de tegels last vallen gaat hij stuk, als je hem in het toiet laat vallen gast hij stuk, als je hem met volle kracht buigt of plat in je zak doe gaat hij stuk. Raar hè. Dus wees er voorzichtig mee en dan buigt ook een iPhone 6plus niet.

  18. Wacht eens even! Volgens dit artikel gebeurt het alleen met de iPhone 6 terwijl het tot nu toe enkel is gerapporteerd over de iPhone 6 Plus?

  19. Tuurlijk moet je er voorzichtig mee zijn. Maar als hij gaat buigen terwijl je hem gewoon in je broekzak hebt zitten dan is er natuurlijk iets niet goed.

    Zelf denk ik dat het weer eens flink wordt overdreven en het allemaal wel mee zal vallen.

    Maar als je hem al niet normaal in je broekzak zou kunnen doen dan is er iets goed fout.

  20. Om een telefoon te buigen moet je kracht zetten.
    De een buigt wat sneller dan de ander.
    Maar het blijft een eigen schuld.

    Glas breekt ook niet zomaar. Iphone 7 krijg saffiergate. Saffier breekt als je hem in je achterzak doet en met je lichaamsgewicht erop gaat zitten.

    Wordt straks geheid wereldnieuws.

  21. @Evert: het gaat om geïsoleerde gevallen zoals alle mankementen bij alle toestellen van alle merken….

  22. ik vindt het wel een groot aangezien 800 euro heeeeel veel geld is . ben namelijk zelf ook van plan de te gaan halen .

  23. Nou, geef mij een iPhone 6 en ik garandeer je dat hij niet krom trekt, gewoon voorzichtig mee om gaan zoals altijd, opletten met broekzakken. Zoek maar eens op “iPhone 5s bending”. Dit “probleem” is er al jaren.. Ik ken werkelijk niemand die ooit een kromme iPhone heeft gehad..

  24. Origineel geplaatst door Harry
    Waarom doen mensen nou niet gewoon normaal met een telefoon. Het ding kost 800 euro wees er voorzichtig mee. Als je hem op de tegels last vallen gaat hij stuk, als je hem in het toiet laat vallen gast hij stuk, als je hem met volle kracht buigt of plat in je zak doe gaat hij stuk. Raar hè. Dus wees er voorzichtig mee en dan buigt ook een iPhone 6plus niet.

    Ja dat is waar, ik lees op het forum veel dingen waarover ik denk: “wat doe jij allemaal met je iPhone?” Tot ik het waarschijnlijk zelf eens voor heb. T is maar dat ik na een dag bureauwerk ‘s avonds niet met kromme iPhone zit…

  25. Wat een bende tegenwoordig… Prutswerk en geklungel op hardware (ik noem camera die niet in telefoon past, makkelijk te vervormen iPhone 6 ) en software (icloud drive synchronistatieproblemen, handoff werkt niet, apple tv hapert sinds 7.0, etc). Kan dit als oude Apple fan moeilijk verteren. Dan maar vaker wachten.

  26. @Stefan: nee er zijn ook gevallen met de Iphone 6!

  27. Als de iphone 6+ er nou ook in het geel was, dan had je een banaan in je zak ipv een appel 😉

  28. Het probleem is dat ze hem A te dun hebben gemaakt en B aluminium is minder stevig als he het te dun maakt.

    Ja hoor, die plastic telefoons zijn minder luxe, wel zijn ze steviger en meer flexibel dan aluminium.

    Verder, een dikkere iPhone kan geen kwaad Apple, ligt beter in de hand, is stevige EN er is meer ruimte voor grotere accu.

  29. Ik heb zelf precies hetzelfde gehad met mijn iPhone 5, werd zonder problemen ingeruild in de Apple Store Amsterdam! Eerst contact gelegd via de chat en foto’s gestuurd, meneer verzekerde me dat ik zonder problemen een nieuwe zou krijgen. Opsturen duurde me te lang dus maar langs de Apple Store gegaan waar ik ‘m meteen kon inruilen.

    Wil daarnaast ook nog even zeggen dat ik niet snap waarom mensen zich zo druk maken in de reacties. Elke iPhone (lees: elke telefoon) is niet fout/bugloos. Dit probleem was er ook bij de iPhone 5(s), en daarvoor hadden we het atenneprobleem. En ook bij toekomstige iPhone’s zullen er altijd problemen blijven optreden bij een heel klein gedeelte.

    Dat dit zo onder een vergrootglas wordt gelegd is omdat ten eerste de iPhone een van de bekendste en meest gekochte telefoons is, als er 500 mensen zijn met dit probleem klinkt dat veel, maar op een schaal van miljoenen verkopen is dit niks. En ten tweede omdat het simpelweg een iPhone is, en mensen verwachten nou eenmaal dat dat perfect is. Advies is: zet dat maar uit je hoofd, niks is perfect. Al komt Apple wel het meest in de buurt. Want geloof mij. Als er 1 bedrijf is dat hun hard en software goed test dan is het Apple wel. Dus gewoon kopen dat ding! Dat jij de ongelukkige bent die ‘m moet gaan omruilen is 0,0001%.

    Peace.

  30. Gisten een iPhone 6 Plus in Düsseldorf gehaald, en de hele dag in de strakke broek gedragen.

    Geen moment gehad dat er te veel druk op de iPhone stond.
    Zitten gaat ook prima.

    Als je hard genoeg door drukt dan buigt uiteindelijk alles.

  31. @Veronica: Helemaal mee eens. Enerzijds: je moet er geen gekke dingen mee doen. Anderzijds: die trend om steeds dunnere telefoons te willen maken vraagt natuurlijk om moeilijkheden. Ik zou willen dat Apple meer op de duurzame toer ging. Recycled materiaal, ook kunststof kan best. Waarom moet het persé aluminium zijn?

  32. Vind het sowieso een beetje raar dat een telefoon van bijna 1000 euro krom kan trekken. Apple denkt alleen maar aan geld geld geld

  33. Letten jullie wel op? Als hij begint met buigen is de tijd 2:26 nadat die klaar is met buigen is het plotseling 1:58? Klopt dat wel? Volgens mij is de video een nep video apple en zo slecht kwaliteit leveren? Ik zou zeggen kijk de video opnieuw mensen!

  34. @Stefan: mijn iPhone 6 is gister verbogen, zonder gekke dingen te doen. Probleem doet zich dus voor bij beide modellen!

    Applestore vervangt overigens niet! Valt buiten garantie omdat het bij normaal gebruik niet kan gebeuren, aldus een applestoremedewerker…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.