sunrise-ipad-app

Sunrise Agenda krijgt slimme pushberichten en Trello-deadlines

Sunrise Agenda voor de iPhone en iPad heeft nu notificaties voor uitnodigingen, waar je direct op kan reageren.

sunrise-ipad-appDe succesvolle agenda-app Sunrise Agenda voor iPhone en iPad is na een update voorzien van slimme notificaties. Die gelden alleen voor iOS 8, Apple’s nieuwste firmware dat de notificaties mogelijk maakt. Sunrise Agenda zet ze in voor uitnodigingen voor een agenda-afspraken. Die kan je direct vanaf het pushbericht beantwoorden.

Zo geef je sneller dan ooit door of je wel of niet naar het evenement toe wilt gaan. De vernieuwing geldt alleen voor gebruikers van Google Calendar en werkt dus niet voor je standaard iOS-agenda.

Agenda-apps Sunrise Agenda iOSHet is niet de enige verbetering in Sunrise Agenda versie 2.6. Sunrise heeft ook ondersteuning toegevoegd van de projectapp Trello. Deadlines die je in Trello invoert of door anderen worden toegewezen aan jou, komen direct in je agenda te staan. Het is na bijvoorbeeld Evernote (notities aan afspraken koppelen) en Facebook (verjaardagen en evenementen) de volgende toepassing waarmee de applicatie slim integreert.

Dat vernuft leverde al veel fans op. Sunrise Agenda geniet in de Nederlandse App Store 460 recensies met een beoordeling van 4,5 sterren. Sunrise Agenda is ook een van aanraders in onze gids met beste agenda-apps voor iPhone en iPad.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 september 2014, 18:31
Categorie Apps
Onderwerpen activity, agenda

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.