Reacties voor: Garmin bevestigt: diensten dagenlang offline door ransomware

Geen gegevens buitgemaakt
Smartwatch-fabrikant Garmin heeft te maken met een wereldwijde storing. Daardoor is de sportdienst Garmin Connect niet meer bereikbaar en kun je ook de mobiele app niet meer gebruiken om te synchroniseren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Onlangs nog een Fenix 6X Sapphire gekocht ter vervanging van de Apple Watch 3, wat een verademing. Eens in de 2 weken opladen, garmin pay, etc etc…. En gewoon een veel mooier horloge, maar das een kwestie van smaak.

    Wel erg jammer van de storing…

  2. @Ferdi: Dat is inderdaad smaak

  3. @Michiel: Klopt, het is een kwestie van smaak.

  4. Vooreerst sterkte aan de IT-collega’s die deze nachtmerrie op hun bord krijgen.
    Intussen blijkt dat (sommige) Garmin-klanten zich kunnen behelpen door hun activiteiten manueel te importeren in Strava (een vaak voorkomende koppeling).

  5. Origineel geplaatst door Ferdi
    Onlangs nog een Fenix 6X Sapphire gekocht ter vervanging van de Apple Watch 3, wat een verademing. Eens in de 2 weken opladen, garmin pay, etc etc…. En gewoon een veel mooier horloge, maar das een kwestie van smaak.

    Wel erg jammer van de storing…

    Niet alleen mooier, maar ook praktischer! Want de Garmin ondersteund tenminste wél offline Spotify, de AW nog steeds niet.
    Zit zelf ook naar de Garmin te kijken 🙂

  6. Ik heb geen Spotify, wel Apple Music wat offline beschikbaar is op mijn Apple Watch. Ondersteunt Garmin ook Apple Music offline?

  7. Een Apple Watch als sporthorloge gebruiken tijdens het hardlopen staat in geen verhouding tot een Garmin sporthorloge zowel voor beginners, gevorderden als professionele sporters.

  8. @JK: Nee, dat werkt helaas niet… Volgens mij alleen Spotify en Deezer van de populaire streaming diensten. Al had ik zelf de laatste maanden wel veel sync problemen met Spotify en m’n Garmin forerunner 645 Music…

  9. @Denis: Verklaar je nader?

  10. Origineel geplaatst door JK
    Ik heb geen Spotify, wel Apple Music wat offline beschikbaar is op mijn Apple Watch. Ondersteunt Garmin ook Apple Music offline?

    Waarschijnlijk niet. Ik gebruik juist Spotify omdat ik dan de  Watch app als afstandsbediening kan gebruiken om Spotify op de iPhone te bedienen, want niet kan met Apple Music. Dan moet je weer muziek op je  Watch zetten en daar heb ik geen zin in want ik heb alle muziek op de iPhone en die heb ik toch altijd bij me.

  11. Ik kan mijn activiteiten uploaden nu naar Garmin Connect

  12. (Red.) Garmin Connect lijkt weer te werken bij sommige mensen.

  13. (Red.) Garmin heeft bevestigd dat de diensten offline waren vanwege ransomware. Er zijn geen aanwijzingen dat gegevens van gebruikers buitgemaakt zijn.

  14. (Red.) Persbericht toegevoegd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.