SharePlay op Apple TV

Reacties voor: Dit is wat we willen zien in een goedkopere Apple TV

Volgens geruchten is hij op komst
Volgens een betrouwbare bron werkt Apple aan een 'goedkopere' Apple TV. Maar hoe kan Apple de Apple TV goedkoper maken? Welke functies zouden dan geschrapt worden en welke mogen echt niet ontbreken? Dit is wat we willen zien in een goedkopere Apple TV.

Reacties: 7 reacties

  1. Arcade zou er denk ik wel in moeten zitten als ze het vergelijkbaar met de huidige Apple TV neer willen zetten. Dit is juist een mooie manier om mensen weer een abonnementje te laten nemen. Alternatief zou het me ook niet verbazen als het vol de Chromecast kant op gaat. Ik zie dit dan meer als een airplaystreamer zonder dat je er verder het tvOS op hebt dat we nu kennen. Ben benieuwd, heb zelf de 4K 2021, dus die gaat nog wel even mee.

  2. nou een internet poort op de Apple TV is best handig voor beter beeld kwaliteit en je merkt echt wel het verschil tussen WiFi of bekabeling.

  3. Wat een onzin, als je 4K doet bij bepaalde streaming diensten dan doet je appraat tussende 25 – 40 mbps — daarvoor leg ik een kabel aan want niet iedereen kan dat halen in de buurt van zijn TV over WiFi…

  4. Ik kan echt niet meer zonder ethernet aansluiting. 4K streamen zonder enige hapering of frame drops 😍

  5. Ik zou zeggen specs als de Chromecast met Google TV (4k, maar geen dolby atmos en vision) tegen een vergelijkbare prijs (€70). USB-C poort erop voor de voeding en eventueel om via USB een ethernet poort aan te kunnen sluiten (kan op de chromecast ook). Afstandbediening er gewoon bij doen wat mij betreft.

  6. Ethernet ingang is juist MUST HAVE voor high definition 4K streaming! Stabiele en snelle stream doet wonderen qua beeldkwaliteit.

  7. Toen ik een 4K tv kocht heb ik als de sodemieter een ethernet kabel aangelegd want via wifi was een ramp. Dus hoop dat Apple daar rekening mee houdt!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.