Swarm-app

Foursquare’s Swarm is voortaan een lifelogger

Met de Swarm-app voor iOS kun je nu statistieken zien van je gedrag. Kwam je vaker in restaurants dan in de sportschool, dan zie je dat nu meteen.

Met de Swarm-app (link) kun je voortaan statistieken over je gedrag opvragen. Versie 4.0 maakt van Swarm een soort lifelogger. Kijk waar je bent geweest en wat je vrienden hebben gedaan. Zie waar je de meeste punten hebt verdiend en op welke locaties (bars, winkels, startups) je het meest bent geweest. In een handige grafiek laat Swarm zien hoe het ervoor staat met jouw activiteiten buitenshuis. Kwam je vaker in restaurants dan in de sportschool?


Swarm op de iPhone: drie schermen

Swarm: terugkijken wat je hebt gedaan

Swarm ontstond een paar jaar geleden uit Foursquare, een app waarmee je op allerlei locaties kunt inchecken. Je verdient daarmee punten en kunt ook zien waar anderen zijn geweest. Maar eigenlijk is Foursquare’s eigen app een stuk interessanter, omdat je daarin allerlei nuttige tips over bars en restaurants vindt, bijvoorbeeld aanraders op het menu, of het wachtwoord van de Wi-Fi.

weekly-swarm-screen-iosSwarm heeft een vernieuwd profieltabblad, waarop je kunt zien welke vrienden al ergens hebben ingecheckt en met welke vrienden je het meest samen bent. Je kunt ook een kaart zien van alle plekken waar je wereldwijd hebt ingecheckt. Op het weekoverzicht zie je waar vrienden de afgelopen week zijn geweest en wat er nog meer is gebeurd, bijvoorbeeld de stickers die ze hebben verdiend en of ze op trending plekken zijn geweest, waar jij wellicht ook eens naartoe moet.

Swarm heeft bijna alle functies overgenomen die je ooit in de Foursquare-app kon vinden en met deze nieuwe functies willen ze de gebruikers nog langer blijven boeien. Tot gisteren was Swarm een app waarmee je inlogde, maar eigenlijk niet meer naar terugging om te kijken wat je eerder had gedaan. Dat kan nu wel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
24 maart 2016 om 19:00
Onderwerp
Categorie
Apps
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.