Reacties voor: Foto’s tonen frontpaneel 4,7-inch iPhone 6 in detail

Op nieuwe foto's is de voorkant van de iPhone 6 tot in detail te zien. Daarnaast kijken we naar wat minder geloofwaardige iPhone 6-foto's.
Lees het complete artikel → Foto’s tonen frontpaneel 4,7-inch iPhone 6 in detail
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 28 reacties

  1. Ik zit nu al met ‘kriebels in m’n buik’ voor de lancering van de iPhome 6 in Nederland!

  2. Kan niet wachten tot 9 sep.
    Ben echt benieuwd. Ik kies voor zwart versie, zie je tenminste die lelijke lijnen niet.

  3. Doos is zeker fake. Verder weet ik het niet, maar kan niet wachten 🙂

  4. Ik denk dat er geen 5,5 inch komt. Er is nog nooit iets van uitgelekt en die geruchten komen maar van één voorspeller. Sowieso is het erg anti-Apple om zo’n enorme stap te nemen (1,5 inch!!!).

  5. @Hans: wie zegt dat die lijnen zo gaan worden.

  6. Normaal zitten de iPhones en ipad tot tegen de rand van doos in de doos. Dus nee, zo fake als Helmut lotti zijn toepetje in de tijd .

  7. Nep.
    Zou raar zijn als de iPhone 6 verpakking een iOS 7 screenshot voorkant heeft. Dus zonder Health en Books app op het home screen.

  8. Ik zet mn geld erop dat die lijnen er echt zo uit zullen zien. Zucht….
    Maar ja, t is maar n telefoon. We’ll live…

  9. Het ziet er idd weinig echt uit die doos!
    Voor de rest weinig verschil te merken.
    Als er geen echt grote hardware update is zal ik de Samsung S5 eens proberen denk ik.
    afwachten nog tot september

  10. Die iPhone is de Goophone, een Chinese kncok-off.

  11. Ook raar om een “werkende” iPhone te laten zien zonder even te bladeren en de specs als bewijs te laten zien. Ook maar 3 foto’s als je lekker los kan gaan. Dat maakt het voor mij minder geloofwaardig.

  12. Nep foto’s, gewoon een 5s

  13. Fake… Een groter scherm en een andere resolutie maar niet eens meer icoontjes of ruimte op het homescreen. 9-9-2014 is op een dinsdag… Volgens mij doet Apple altijd op maandag nieuwe iPhone’s aan kondigen?

  14. Grappig de bovenste screens hebben 1 puntje boven de luidspreker (oor gedeelte) en de onderste screens hebben er 2…. Is dus sowieso geen match

  15. …gewoon weer 1 van de talloze dummie’s die de revue al gepasseerd zijn… foto’s rammelen aan alle kanten…

  16. En na de iphone 4 weer het zelfde design. Als hij er daadwerkelijk er zo uit komt te zien wordt het een Android.

  17. Origineel geplaatst door NI
    En na de iphone 4 weer het zelfde design. Als hij er daadwerkelijk er zo uit komt te zien wordt het een Android.

    Ik kan bijna niet geloven dat jij kiest tussen Android of iOS gebaseerd op t uiterlijk van de GSM. Die twee zijn zo fundamenteel verschillend.
    Ik vind dit ontwerp ook niet mooi, maar de kwaliteit van de hardware en de software zal voor mij altijd het belangrijkste argument blijven waarop ik mijn keuze baseer. En op dat gebied blijft Apple toch mijn voorkeur houden.

  18. @NI: Hoe kun je dat nou weet zeggen? Eerst liepen veel mensen te klagen dat de iPhone 5 teveel op de iPhone 4/4S leek. Hoewel ik mij daar al niet zo in kon vinden kon ik me nog wel voorstellen dat het verschil niet erg groot is. En nu krijgen we dat gezeik weer over de iPhone 6. ‘t Is ook nooit goed zeg…

    Ik vond de iPhone 5 al een mooie verandering, en de iPhone 6-concepten geven alvast een beeld van hoe het er waarschijnlijk echt uit zal gaan zien. En ik vind het een groot verschil, hoor. 😛

  19. @Mike: Het gaat zeker niet alleen om het uiterlijk,
    Ik vind hem gewoon gedateerd ze blijven continu de zelfde richtlijnen gebruiken. De concurrent innoveert meer in software en uiterlijk bij Apple blijft dit redelijk het zelfde. Maar eerst de keynote zien.

  20. Origineel geplaatst door NI
    @Mike:Het gaat zeker niet alleen om het uiterlijk,
    Ik vind hem gewoon gedateerd ze blijven continu de zelfde richtlijnen gebruiken. De concurrent innoveert meer in software en uiterlijk bij Apple blijft dit redelijk het zelfde. Maar eerst de keynote zien.

    Pardon? De concurrent innoveert meer in software en uiterlijk?
    Noem jij het steeds groter maken van een Samsungtoestel innoveren? En dan zijn er mensen die durven te beweren dat Apple niet innoveert maar jij noemt het uiterlijk van de Samsung wel innovatief?

    En op software gebied innoveren?
    Zoals wat dan?

    Zowel Apple als Android verbeteren hun software beetje bij beetje.
    De ene keer krijg je er een gimmick bij..de andere keer is het redelijk bruikbaar. Het gaat er vooral om of je Android lekkerder vind werken of als je iOS lekkerder vind werken.

    Kijk alleen al naar hoe je je vingerafdruk op de iPhone kan scannen en hoe omslachtig je dat bij Samsung moet doen.

    Maar he, ieder zijn ding hoor. Heb zelf ook 1 keer een de Galaxy S2 geprobeerd, maar wist niet hoe snel ik terug moest gaan naar de iPhone. Man wat een rommel en gepiel. Maar ieder zijn ding, gelukkig is er keuze zat.

  21. Fake? Waarom zie ik boven het frontpaneel maar 1 opening boven het luidsprekertje en bij de andere foto’s 2 openingen……?

    Lijkt me dat 1 ervan nep is?

  22. Volgens mij is dat gewoon de iPhone 6S HAHAHAHAHA no.

  23. Persoonlijk denk ik dat de iPhone 6 in 1 formaat uit komt en dat de iPhone 6S op zich laat wachten met een nog groter scherm in 2015. Ze zouden zich toch in de vingers snijden om te zeggen dat er 2 verschillende modellen uit komen en dan komt de een in oktober en de ander pas in januari. De meesten gaan dan toch wachten tot ze er allebei zijn?!

    Als ik zeker weet dat er nog eentje aan komt, dan wacht ik liever nog een paar maanden en ga ze vergelijken. Maar we zullen het wel zien, zou wel stoer zijn als ze allebei uit komen.

    Maar ik zelf denk iPhone 6 met 4,7 en de iWatch (of iTime). En dat ze pas in 2015 met een iPhone 6S komen met 5,5 scherm. Hebben ze weer iets nieuws en verkoopt het weer. Doen ze dit niet dan zien ze denk ik het zelfde gebeuren als met de iPad Mini en de grotere iPad. Die verkochten ze veel te snel na elkaar en opeens wilde niemand de tussenliggende iPad meer.

  24. De lcd-panel zit niet erg dicht tegen het scherm aan, dat zie je door in de ene hoeken meer zwarte ruimte zit. Sinds de iPhone 5 zijn de panelen tegen het scherm aangeplakt. Dit lijkt idd fake.

  25. @boxerip: inderdaad dat lijkt mij ook. zelfde doosje alleen iphone 6 erop gezet

  26. @Daejji: “Pardon? De concurrent innoveert meer in software en uiterlijk?”

    Ja zeker doet de concurrent dat ook! of heeft Apple “het” patent op innoveren??

  27. @Hans: met spacegray de lijnen niet zien? Kijk nog eens goed naar de iphone 5s. En dan zou je bij de witte versie de witte lijnen ook niet.

  28. Ik ben ook erg nieuwsgierig naar de nieuwe iPhone. #spannend

    Voor mij geen malware telefoon van Samsung met optie’s die ik niet in wil stellen en gewoon al goed horen te staan.
    Ik vind het prima dat andere mensen liever een Samsung hebben. Maar volg dan het Samsung nieuws en ga lekker daar vertellen wat je zo geweldig vindt aan die dingen.
    Bij ons op het werk kunnen gebruikers zelf kiezen. Opvallend detail is dat de Samsung gebruikers regelmatig terug komen met problemen en vragen.
    De iPhone gebruikers en Windows niet.
    Ik overweeg dan ook serieus om android niet meer te gaan aanbieden.

    Met een nieuwe grotere iPhone en meer bedrijfsfunctionaliteiten. Hebben gebruikers toch genoeg te kiezen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.