iPhone 6 teaser

Foto’s tonen frontpaneel 4,7-inch iPhone 6 in detail

Op nieuwe foto's is de voorkant van de iPhone 6 tot in detail te zien. Daarnaast kijken we naar wat minder geloofwaardige iPhone 6-foto's.

Op een reeks nieuwe foto’s is het vermeende frontpaneel van de iPhone 6 te zien. De foto’s bieden één van de betere kijkjes op de iPhone-voorkant tot nu toe. Hoewel er eerder al foto’s van het paneel online verschenen, toonden de meeste afbeeldingen de achterbehuizing van de iPhone 6.

Op de foto’s tonen de 4,7-inch-variant van de iPhone 6-voorkant. Naast het grotere scherm is de voorkant grotendeels gelijk gebleven. Onderaan is nog steeds een opening voor de inmiddels bekende Touch ID-homeknop, terwijl bovenaan ruimte is voor camera’s, sensoren en de luidspreker.

iPhone 6 voorkant 1iPhone 6 voorkant 2

‘Werkende’ iPhone 6 op foto’s

Naast de foto’s van het schermpaneel, circuleren er sinds gisteren ook beelden van een werkende iPhone 6. In deze foto’s is de iPhone 6 in de verpakking te zien en wordt hij zelfs opgestart. Naast het Apple-logo is er niks op het scherm te zien.

Wij zijn er van overtuigd dat deze foto’s en video niet de echte nieuwe iPhone tonen. Op de verpakkingsdoos is namelijk iOS te zien, maar de Gezondheid-app is bijvoorbeeld nergens te bekennen. Het is vrij onwaarschijnlijk dat Apple vergeten zou zijn om deze nieuwe, belangrijke app op de verpakking te tonen. Combineer dat met een bron zonder eerdere track record en het feit dat iOS 8 nog niet eens Golden Master is (definitieve firmware), en de kans is vrij aanwezig dat de foto’s een nep-iPhone tonen. Het is vele malen waarschijnlijker dat Aziatische bronnen foto’s van losse onderdelen weten te maken, zoals hierboven het geval is.

iPhone 6 verpakking 2iPhone 6 verpakking 1

Volgens meerdere, betrouwbare bronnen organiseert Apple op 9 september 2014 een speciaal iPhone 6-evenement. Wellicht wordt dan alleen de 4,7-inch iPhone 6 onthuld. Het 5,5-inch-model zou namelijk langer op zich laten wachten.

Bron: Apple Club Taiwan

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 augustus 2014, 22:26
Categorie Geruchten
Onderwerp iPhone 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.