Mozzic Loop

Mozzic Loop hangt je iPad met een touwtje aan de muur

De Mozzic Loop is een doodsimpele Smart Cover met een ingebouwd koordje, zodat je de iPad makkelijk aan bijvoorbeeld de muur hangt.

Mozzic LoopHet idee achter de Mozzic Loop is doodsimpel: dit is een Smart Cover, maar dan met een ingebouwd koord. Zo kun je hem met iPad en al bijvoorbeeld aan de muur hangen. Daarmee is dit één van de weinig wandhouders voor de iPad, die geen bijbehorend systeem voor aan de muur vereist. Aan een simpele spijker heb je genoeg.

Toegegeven: je kunt de Loop misschien ook wel zelf namaken met een gewone Smart Cover en een stuk touw. Dan moet je alleen wel wat compromissen sluiten. Ten eerste zal een eigen Smart Cover-touwtje nooit zo naadloos aansluiten als dLoop. Het Loop-koord wordt automatisch in de case teruggebracht zodra je hem niet gebruikt. Ten tweede heeft de Loop waarschijnlijk een krachtiger magneet om je iPad vast te houden.

De Loop is een vrij beperkt product. Hij is op het moment enkel op Kickstarter te bestellen, waar hij ook alleen voor de iPad Air wordt aangeboden. Voor 79 dollar plus 20 dollar verzendkosten bestel je de Loop, wat een vrij hoog bedrag is voor een ‘simpele’ Smart Cover met een ophangkoord. Maar niet getreurd: ben je er vroeg bij, dan betaal je 59 dollar of 69 dollar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 augustus 2014, 16:53
Categorie Accessoires
Onderwerpen cover, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.