Reacties voor: Vermoedelijke foto van iPhone 7 toont antennestrepen aan onderkant

Een nieuwe foto toont het vermoedelijke redesign van de IPhone 7. Duidelijk zijn de nieuwe antennestrepen rond de onderkant van het toestel te zien.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Ik ben er wel blij mee. Vooruitgang..

  2. Het is te hopen dat dit voor de SE variant is. Ik ben het design van de 6/6s zo zat en hoop dat de iPhone 7 er een stuk anders uitziet. Anders ben ik bang dat ik tot mijn spijt na al die jaren ga overstappen naar iets anders dan een iPhone

  3. Het design vind ik nog tot daar aan toe, maar ze moeten wel met iets enorm verniewends komen na de ‘enorme innovatie’ wat 3D-touch heet. Ben een beetje klaar met de magere updates en ‘planned obsolescence’.

  4. Hier ook! Ik zit al te kijken naar een S7 Edge..Pracht design, alleen Apple is zo stabiel etc..Dat is zo belangrijk ook…

  5. Dit is de 5SE denk ik. Iphone 7 leaks zijn wel erg vroeg.

  6. Gezien het formaat van de behuizing en de grootte van de duim zou dit inderdaad eerder overeen komen met de SE.

  7. God voor het derde jaar op rij het saaiste ontwerp dat Apple heeft gemaakt. De tank met ideeën begint echt op te raken. Daarnaast heeft LG met de G5 al laten zien dat die antennestrips helemaal niet nodig zijn, Apple loopt gewoon achter.

  8. @Blueblue: Het ontwerp van de iPhone 6 werd al in maart 2014 gelekt, dus dat zegt niks.

  9. Origineel geplaatst door David
    Hier ook! Ik zit al te kijken naar een S7 Edge..Pracht design, alleen Apple is zo stabiel etc..Dat is zo belangrijk ook…

    Ben het helemaal met je eens! Alleen dat Android houdt mij zo tegen

  10. Origineel geplaatst door Zomer
    God voor het derde jaar op rij het saaiste ontwerp dat Apple heeft gemaakt. De tank met ideeën begint echt op te raken. Daarnaast heeft LG met de G5 al laten zien dat die antennestrips helemaal niet nodig zijn, Apple loopt gewoon achter.

    Nou echt man! Apple loopt echt achter😐
    Wat een onzin weer zeg! Jij gebruikt je telefoon natuurlijk echt als een pro… En niet alleen maar om te bellen en te appen (zoals het gros van de mensen) Samsung is pas innoverend… Die komen telkens met een TOTAAL nieuw toestel op de markt😂😂😂

  11. @104wrnverkcie: Onzin? LG introduceert de G5 zonder antennestrepen en een aluminium behuizing, het scherm van de Galaxy S7 is vele malen mooier dan het scherm van de iPhone 6/6s en dan heb ik het nog helemaal niet over de kwaliteit van de camera. Ik zal niet snel overstappen naar Android, omdat ik een pesthekel heb aan haperingen, maar dat Apple achter de feiten aanloopt op bepaalde gebieden is gewoon een feit.

  12. Nou dan koop je toch lekker een Samsung S7? Ik heb het nogal zien gebeuren. En iedere keer heeft de overstapper na zes maanden al spijt van zijn aankoop.
    Maar ga gerust je gang. Vergeet niet eerst naar het onderstaande filmpje te kijken. Een S7 vergeleken met een 6S. Eigenlijk geen eerlijke test, want de iPhone dateert alweer van september, terwijl de S7 vers van de pers is.

    http://bgr.com/2016/03/16/galaxy-s7-vs-iphone-6-performance-tests/

    Wat het design betreft, lijken ze steeds meer op elkaar. Maar om nu te zeggen dat die S7 zoveel mooier is… Dat kromme scherm ziet er spacy uit, maar is in de praktijk gewoon onhandig. Je zit er de hele tijd tegenaan met je handen.

  13. Origineel geplaatst door Zomer: @104wrnverkcie: Onzin? LG introduceert de G5 zonder antennestrepen en een aluminium behuizing, het scherm van de Galaxy S7 is vele malen mooier dan het scherm van de iPhone 6/6s en dan heb ik het nog helemaal niet over de kwaliteit van de camera. Ik zal niet snel overstappen naar Android, omdat ik een pesthekel heb aan haperingen, maar dat Apple achter de feiten aanloopt op bepaalde gebieden is gewoon een feit.

    Wat ik al zei: jij gebruikt de camera natuurlijk professioneel, je hebt waarschijnlijk GEEN hoesje om je telefoon waardoor de lelijke antennestrepen je de hele dag verschrikkelijk liggen aan te staren! En dan heb ik het nog niet eens over het waardeloze scherm van de iphone😐😐 Het mooiere scherm van de S7 is ook VEEL beter… Ik zou zeggen: Geluk ermee! PS: http://youtu.be/r7pQIzYXhFk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.