Reacties voor: Fortune roept Steve Jobs uit tot ‘CEO van het decennium’

Fortune heeft Apple CEO Steve Jobs de titel 'CEO of the Decade' gegeven. Hij versloeg daarmee Bill Gates en de Google-oprichters. Jobs verveelvoudigde de waarde van zijn bedrijf tussen 2000 en 2009 van 5 naar 170 miljard dollar.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Grote kans dat ze zich gaan verlagen op Microsoft nivo. Hoe groter des te kloter lol.

  2. In 2000 was Apple 5 miljard dollar waard, nu is dat 170 miljard.

    Wow, dat een flinke groei in 10 jaar!

  3. Jak, wat een geslijm.

  4. @Bart:
    Want? Ik vind dat mensen die elke dag kei hard werken daar best erkenning voor mogen ontvangen, niks mis mee.

    Ik twijfel eigenlijk wie ik die prijs zou geven. Google heeft het ook wel verdient. Steve Jobs heeft natuurlijk wel voor 2 revoluties gezorgd met de ipod en de iphone maar het internet zou er zonder Google heel anders uit zien.

  5. Ach zonder Google had er wel iemand anders opgestaan. @Rob:

  6. Ik heb grootse bewondering voor deze man. Niet alleen wat hij voor Apple heeft gedaan maar vergeet vooral Pixar niet!

  7. Ik mag die man wel. Microsoft is de laatste jaren ook maar aan het sukkelen met hun Vista etc. Dus die verdient het ook niet meer. Ik vindt het van Apple een hele prestatie om van een helemaal door Microsoft ondergesneeuwd bedrijfje weer op te klimmen tot een heuse concurrent. Kan ook alleen maar iedereen aanraden een Mac te kopen. Hebben niet voor niets een prijs gewonnen als beste ConsumerSupport. En 4saus heeft ook gelijk. Google is geen hoogvlieger. Iemand anders had t ook kunnen zijn.

  8. “Google is geen hoogvlieger. Iemand anders had t ook kunnen zijn.” Ei van Columbus: achteraf kan iedereen alles, maar bedenk het maar eens vooraf. Knap van Google. Maar niettemin heeft Jobs het geweldig gedaan het afgelopen decennium!

  9. Wat heeft Google aan internet veranderd dan? Waren ze er niet geweest dan was Yahoo wellicht de huidige Google…

  10. Gezegde van Steve:

    Who’s building their own software should make their own hardware.

  11. Origineel geplaatst door RB
    “Google is geen hoogvlieger. Iemand anders had t ook kunnen zijn.” Ei van Columbus: achteraf kan iedereen alles, maar bedenk het maar eens vooraf. Knap van Google. Maar niettemin heeft Jobs het geweldig gedaan het afgelopen decennium!

    Er waren al een aantal zoekmachines voor google hoor. Google kwam toen wel met een erg goede(goede formule) maar vooral ook met veel geluk zijn ze echt doorgebroken. Ik ben het wel met de stelling eens dat zonder Google er wel een andere zoekmachine groot zou zijn geworden en misschien net zo goed zou zijn als google. Echter gaat Google nu veel meer markten op dus dat maakt ze dan wel weer speciaal.

    Leuk voor Jobs en ook zeker verdient. Vooral als je de waardeverandering van apple ziet door de jaren heen, en hij heeft apple toch wel uit zijn crisis getrokken.

  12. 170 miljard => ff de komma op de juiste plek.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.