Flitsmeister 11: navigatie in de auto

Reacties voor: Flitsmeister vernieuwd: grote update voor populaire verkeersapp

Flitsmeister is vernieuwd. Versie 11 van Flitsmeister heeft een geheel nieuw design, waarbij het een en ander veranderd is. We zetten de belangrijkste wijzigingen op een rij.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 16 reacties

  1. Zijn er ook grote veranderingen op Apple Car Play te zien?

  2. Hebben ze ook wat aan hun CarPlay-gedeelte gedaan? Ik ervaar veel bugs met Flitsmeister via CarPlay. Zo geeft ie na een tijd geen gesproken aanwijzingen meer. Maar een half uur later gaat ie alle gemiste gesproken aanwijzingen achter elkaar opnoemen.
    Dan wordt je helemaal gek:
    “Houd links aan bij de A50, houd links aan bij de A50, neem de linker rijstrook, flitser bij 93.6, stilstaand voertuig!” Etc.

  3. Hoop dat ze iets gedaan hebben aan het batterij verbruik en warmteontwikkeling bij (draadloze) CarPlay. Vrat voorheen 30% batterij op bij een half uur heen en half uur terug woon/werk. Dat is de reden waarom ik afscheid heb genomen van Flitsmeister terwijl ik het wel de fijnere app in gebruik en lay-out vond

    • Maar wat gebruik je dan om onder de flitsers uit te komen? Bij mij waarschuwt ie veeel te ver van voren voor een flitser of trajectcontrole, soms wel 300 meter. En na de trajectcontrole geeft ie pas na 200 meter aan dat het is afgelopen.

  4. Sinds deze grote update is de kaartweergave op Apple CarPlay niet meer in 3D maar in 2D. Hopelijk gaan ze dit nog fixen.

    • Ben Blij dat ik niet de enige ben die dit was opgevallen! Erg vervelend! Snel terug mte 3D kaarten!!

  5. Hoe haal je de grote knop bovenaan het scherm voor het starten van een parkeeractie weg.
    Ook de pro feature van 15Kilometer voorwaarts kijken is in zijn geheel verdwenen.

    Het “melden” is te prominent aanwezig.

    Nog even aankijken of dit wat hierboven staat binnen een aantal “updates” is te verwijderen anders hier een Pro klant minder.

  6. Omdat uploaden niet ging, hebben we de oude FM verwijderd om de nieuwe versie 11.0 weer te kunnen installeren. Nu kunnen we FM helemaal niet meer downloaden. De tekst die wordt gegeven “deze app werkt niet op je apparaat” weet iemand een oplossing?

  7. De betrouwbaarheid van de app blijft een dingetje. Het is gewoon niet zo goed ontwikkeld waardoor het zijn consistentie mist en dus van die rare fratsen uithaalt als de vele meldingen ineens en het weglaten van Flitsmeldingen.

    Ik word ook gek van de vele werkzaamheden meldingen op een zelfde stuk weg voor 1 werkzaamheid. Kortom geen controle

  8. De 3 strepen links, de lijst en het tandwiel onderin zijn niet zichbaar als je het scherm in landscape zet. Behoorlijk irritatie want je kunt dan niet bij de I stellingen.

  9. De 3 strepen links, de lijst en het tandwiel onderin zijn niet zichbaar als je het scherm in landscape zet. Behoorlijk irritatant want je kunt dan niet bij de Instellingen.

  10. App lijkt niet meer in landscape modus te gaan als er via een kabel verbinding is met Apple CarPlay.
    Erg irritant. Mijn telefoon staat in de auto op zijn kant.
    Bugje?

    • Bloed irritant! Niet alleen met kabel ook CarPlay via Bluetooth geen mogelijkheid om in landscape de app te gebruiken. Heb ik ook nog een Pro versie. Janken deze update

  11. Landscape ofwel het gebruik van je telefoon liggend in lijstweergave gaat automatisch naar ongewenste kaartweergave. Bij instellingen geen optie om de lijstweergave vast te zetten. Hopelijk gaat FM hier nog een update voor uitbrengen. Nu staat alle info op de zijkant wat geen overzicht biedt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.