Flitsmeister waarschuwt Pro-gebruikers waar er vaak geflitst wordt

Flitsmeister heeft een nieuwe functie toegevoegd voor Pro-gebruikers. Dankzij de optie Populaire Flitslocaties krijg je te zien waar vaak door mobiele flitsers op snelheid gecontroleerd wordt. Daarnaast zijn er nu gesproken meldingen voor flitspalen.

flitsmeister-auto-dashboard
Heb je een abonnement op het Pro-abonnement van Flitsmeister (link), dan heb je er vanaf vandaag een nieuwe functie bij. Dankzij de Hotspots-functie, geeft de app ook populaire flitslocaties aan. Dit zijn plekken waar vaak door flitsers de snelheid van bestuurders in de gaten gehouden wordt. Maar ook voor gratis gebruikers is er wat nieuws in de nieuwste versie van Flitsmeister.

Populaire flitslocaties voor Pro-gebruikers Flitsmeister

In de instellingen van Flitsmeister is nu een nieuwe functie zichtbaar, maar die is alleen te activeren voor Pro-gebruikers. Onder het kopje Populaire Flitslocaties kun je inschakelen dat de app je waarschuwt voor plekken waar vaak gecontroleerd wordt. Hierdoor weet je dat de kans dat hier gecontroleerd wordt een stuk groter is dan bij andere plekken. Op dit moment kost een Pro-abonnement €8,99 voor een heel jaar. Naast deze nieuwe functie krijg je als Pro-gebruiker een advertentievrije app, een flitshistorie en reis- en topstatistieken.

Populaire flitslocaties bij Flitsmeister. Gesproken meldingen bij flitspalen in Flitsmeister.

Maar ook andere gebruikers hebben wat aan de nieuwste update. Bij flitspalen en trajectcontroles zijn nu spraakmeldingen toegevoegd. Dit betekent dat je niet alleen een seintje krijgt, maar dat de app ook in woorden aangeeft waar er precies op geflitst wordt. Bij flitspalen zegt de app bijvoorbeeld Rood en 50, waardoor je direct weet dat er op zowel verkeerslicht als snelheid geflitst wordt. En bij een trajectcontrole en een file wordt de kaart uitgezoomd, zodat je het eindpunt van de file en trajectcontrole kan bekijken.

Onlangs kreeg Flitsmeister nog een update waardoor de app je vertelt waarom er precies files staan. Je kunt ook als gebruiker nu allerlei meldingen van verkeerssituaties doen, zoals mistvorming, een ongeval of wegwerkzaamheden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 augustus 2016, 13:09
Categorie Apps
Onderwerp flitsmeister

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.