Belkin Boost Up Stand

Belkin heeft voor 2018 diverse draadloze opladers gepland

Belkin gaat in 2018 diverse draadloze opladers op de markt brengen, waaronder een autolader, dubbele lader en eentje voor gebruik in hotels en restaurants. Ook is er een Belkin-lader om je iPhone rechtop te zetten.

Belkin heeft een reeks draadloze opladers aangekondigd, die in 2018 gaan verschijnen. Ze zullen komende week op de CES-beurs in Las Vegas te zien zijn. Wij vinden vooral de draadloze oplader voor de auto interessant (want dergelijke modellen zijn er nog nauwelijks), maar er zit eigenlijk voor iedereen wel iets bij.

Belkin Boost-laders

Belkin maakt nu al twee draadloze opladers voor de iPhone, waaronder de Belkin Boost Up, die we onlangs hebben getest. Dit was bij ons de snelste draadloze oplader van alle geteste modellen. Nu komen er weer weer diverse nieuwe producten bij, die allemaal met Qi werken.

De nieuwe Belkin Boost Up-lijn is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Er zijn laders voor meerdere toestellen, laders voor in de auto, laders voor zakelijk gebruik en laders die je rechtop kunt zetten, zodat je het scherm beter kunt aflezen. Ze zijn geschikt voor de iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X.

Belkin Boost Up Bold: kleurige kleine laders

We beginnen met de Boost Up Bold, een eenvoudige draadloze oplader die in vier kleuren verkrijgbaar is: zwart, wit, roze en blauw. Hiermee kun je opladen met een maximaal vermogen van 10 Watt. Het is geschikt voor alle Qi-geschikte toestellen. Apple’s iPhones zitten momenteel op een maximaal vermogen van 7,5 Watt, maar dat is niet schadelijk voor je toestel. Het geeft alleen aan dat de lader in ieder geval niet de bottleneck is.

Belkin Boost Up Bold kleuren

De Boost Up Bold is qua design iets compacter dan het huidige model, dat toch ook al vrij compact was. De Boost Up Bold is zo ontworpen dat de hoeveelheid elektromagnetische ruis wordt verminderd. Het werkt met iPhone-hoezen tot een maximale dikte van 3mm. De Boost Up Bold zal komende voorjaar/zomer verkrijgbaar zijn en wordt geleverd met stroomadapter. De prijzen van al deze producten zijn nog niet bekendgemaakt.

Belkin Boost Up Stand: je iPhone rechtop zetten

Samsung heeft een draadloze oplader die je kunt kantelen, zodat je het scherm beter kunt aflezen als de iPhone op je bureau ligt te laden. We hebben al een paar keer met deze lader in handen staan twijfelen, of we er eentje zouden aanschaffen. Wie liever geen Samsung in huis haalt kan in 2018 bij Belkin terecht.

Belkin Boost Up Stand

De nieuwe Belkin Boost Up Stand zorgt ervoor dat je je iPhone rechtop kunt zetten tijdens het laden. Zo kun je een filmpje kijken of de notificaties op je scherm beter aflezen. Ook deze lader is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, roze of blauw.

Belkin Charging Stand kleuren

Je kunt de iPhone zowel liggend als staand in de houder zetten. Ideaal voor FaceTime! De functies zijn verder identiek aan de Belkin Boost Up Bold. Belkin belooft dat de oplader allerlei shielding en speciale componenten bevat die ervoor moeten zorgen dat het opladen zo snel mogelijk verloopt. Ook dit model is voorjaar/zomer verkrijgbaar voor een nog niet genoemde prijs.

Belkin Charging Car Mount

Zoek je meer iets voor in de auto? Logisch, want op dat gebied is er nog niet zoveel te krijgen. Met de Belkin Charging Car Mount kun je je iPhone ook in de auto opladen, zonder dat het toestel bij een scherpe bocht door de auto vliegt. Gewone opladers zijn namelijk minder geschikt, omdat je toestel niet klemvast in de houder zit. Bij deze Car Mount hang je de lader met de iPhone aan je voorruit.

Belkin Charging Mount

Er zit een USB-poort in zodat je eventueel ook nog met kabel kunt opladen. De Boost Up Charging Car Mount heeft een output van 10 Watt en is aanpasbaar, zodat er smartphones van verschillend formaat in passen. Volgens Belkin is er alles aan gedaan om interferentie met Wi-Fi, GPS, Bluetooth en 4G te voorkomen. Komende zomer in de winkels, maar ook hier is de prijs nog niet bekendgemaakt.

Belkin Dual Charging Pad

Wil je twee iPhones tegelijk opladen en vind je de AirPower van Apple wat te groot, dan heeft Belkin een alternatief. De Belkin Dual Charging Pad is groot genoeg voor twee iPhones en laadt beide op met maximaal 10 Watt. Geschikt voor hoezen tot 3mm dikte en vanaf komende zomer verkrijgbaar.

Belkin Boost Up Dual

Maar daarmee houdt het nog niet op. Belkin gaat ook een oplader maken voor zakelijk gebruik onder de naam System. Deze is bedoeld om in hotels, restaurants en andere publieke locaties laders te kunnen inbouwen. Deze laders zijn bijvoorbeeld bedoeld om in nachtkastjes van hotelkamers of cafétafeltjes te kunnen inbouwen. Verder gaat Belkin volgende week op de CES de Pocket Power USB-C 10K laten zien, een batterij met Qualcomm Quick Charge 3.0 ingebouwd. Ze gaan een 27 Watt Home Charger laten zien, een muurlader waarmee je je MacBook kunt opladen, die ook in een variant met twee aansluitingen verkrijgbaar zal zijn. Hiermee kun je tegelijk je MacBook en iPhone opladen.

Wat de draadloze opladers betreft zullen de Bold en Stand het eerste verkrijgbaar zijn, in het voorjaar of de zomer van 2018. De overige accessoires (autolader, dubbele lader en zakelijke oplader) komen in de zomer. Prijzen en exacte datum van beschikbaarheid zijn nog niet onthuld. Komende week zullen er nog veel meer aankondigingen van de CES komen, dus hou onze nieuwtjes over interessante Apple-geschikte accessoires in de gaten!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 januari 2018, 10:19
Categorie Accessoires
Onderwerpen belkin, draadloos opladen, opladen
16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.