Firecore werkt aan grote update aTV Flash (jailbreak)

FireCore heeft laten weten te werken aan een grote update voor aTV Flash (black), waarin de interface flink onder handen wordt genomen. Hierdoor kun je makkelijker door je media navigeren.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

aTV Flash 2.0FireCore heeft aangekondigd te werken aan een grote update voor aTV Flash (black), de jailbreaktool tool voor gejailbreakte Apple TV’s die automatisch een rits functies voor je installeert. De nieuwe update zal onder andere een totaal nieuwe layout en een geïntegreerde zoekfunctie toevoegen, waardoor het makkelijker zal zijn om door je media te navigeren.

De 2.0-versie van aTV Flash (black) zal nog een aantal andere nieuwe toevoegingen bevatten, maar hier is op het moment nog niks over bekend. Geïnteresseerden kunnen zich wel alvast aanmelden voor een bètatest.

aTV Flash 2.0 screenshot

aTV Flash (black) is een makkelijke totaaloplossing voor iedereen die gebruik wil maken van meer functionaliteit dan op een standaard Apple TV mogelijk is. Na het uitvoeren van een jailbreak via Seas0npass kun je aTV Flash gebruiken om verschillende tweaks en apps, waaronder XBMC, te installeren. Je kunt het programma via de site van FireCore kopen voor $29,95. Omdat de Apple TV 3 nog niet is gejailbreakt, kun je de tool daar nog niet op installeren. Volgens FireCore wordt er echter druk gewerkt aan een jailbreak voor deze Apple TV.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 augustus 2012, 12:48
Categorie iDevices
Onderwerpen apple tv, firecore

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.