Chinese handelaren verkopen iPhone 5-dummies

Veel Chinese handelaren verkopen nu alvast dummy-modellen van de iPhone 5. Waarschijnlijk baseren zij zich enkel op spelende geruchten.

iPhone 5 dummyApple heeft nog niet bekendgemaakt hoe de volgende iPhone er uit zal komen te zien, maar in China lijken veel mensen al overtuigd te zijn door de mogelijke gelekte iPhone-onderdelen. Zo ontdekte iDownloadBlog dat steeds meer Chinese handelaren iPhone 5-dummies op de site Taobao verkopen. De dummies hebben dezelfde tweekleurige achterkant en het grotere iPhone-scherm aan de voorkant.

De kans is klein dat de verkopers van de dummies veel meer weten over Apple’s plannen dan wij via geruchten al gehoord hebben. Vermoedelijk worden de nep-iPhones nu alvast verkocht, zodat Chinese handelaren er vroeger bij zijn dan verkopers die wachten totdat Apple het ontwerp officieel bevestigt.

iPhone-dummies kunnen voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Een winkel zou met de dummy nu alvast kunnen laten zien hoe de iPhone eruit zal komen te zien. Case-makers zouden de dummy ook kunnen kopen, om te zien of hun accessoire om de geruchten-iPhones passen. Eerder deze maand bleek nog dat accessoiremakers ook de gelekte achterkant kunnen huren, iets dat ruim 6.000 euro per dag kost.

Hoewel we het iPhone-ontwerp van deze dummies steeds vaker in geruchten voorbij zien komen, weten we nog steeds niet zeker of de nieuwe iPhone er echt zo uit zal gaan zien. Mogelijk horen we dat op 12 september, wanneer Apple vermoedelijk een aankondigingsevenement organiseert.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 augustus 2012, 11:07
Categorieën Achtergrond, Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.